Az érzelmek tengerén 89-93. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 89-93. rész tartalma

 

2022.06.27., Hétfő 18:55 - 89. rész

Cemile és Mehmet egymásra találnak, és kimondják, amit éreznek a másik iránt. Musztafa, miután csalódik az anyjában, nem akar látni senkit. Diyar eladja az aranyakat, hogy külföldre szökjön. Deniz egyre kevésbé érti Mirat és Diyar kapcsolatát, a férfi pedig megígéri, hogy hamarosan mindent elmond. Ecére szemet vet az iskola szépfiúja, amit a többi lány nem néz jó szemmel, és ebből konfliktus is adódik.

2022.06.28., Kedd 18:55 - 90. rész

Ecét az egyik osztálytársnője szekálja, és Volkan segít neki. A fiú felajánlja, hogy elviszi a volt iskolájába a bizonyítványáért, ahol Ece összefut Keremcannal. Deniz bemutatja Eminét Nejatnak, a két ember között pedig kölcsönös a szimpátia. Musztafa kutatni kezd az anyja után Ibrahim dolgai között. Zahide elmegy a lovardába, ahol Ece nem nézi jó szemmel a jelenlétét.

2022.06.29., Szerda 18:55 - 91. rész

Turgut megpróbál közeledni Fikriyehez, ám a nőt nem könnyű meghódítani. Hulya döbbenten látja, hogy Neját Deniz barátnőjének udvarol. Ece kérdőre vonja Zahide asszonyt Musztafával kapcsolatban. Deniz meghallja, hogy Diyar és Serdem találkoznak az éjjel. A két fiatal el is indul, hogy hajóra szálljon, ám Deniz az éjjel nem tud aludni, és megtalálja a levelet, amit Diyar hagyott Miratnak.

2022.06.30., Csütörtök 18:55 - 92. rész

Miután Diyar és Serdem leszáll a hajóról, Deniz is tisztában lesz a helyzetükkel. A nő és Mirat végre őszintén beszélhet az érzéseiről, ám a nő időt kér, főleg Ece miatt. Utóbbinak továbbra sem megy egyszerűen az új iskolába való beilleszkedés. Artun terve bevált, Rásel a közösségi oldalán keresztül felveszi vele a kapcsolatot. Zahide értesíti Denizt, hogy a hajó, amin Azize és édesanyja utazott, elsüllyedt, és senki nem élte túl.

2022.07.01., Péntek 18:55 - 93. rész

Mehmet elmondja a családnak, hogy szeretne újraházasodni. Sebnem egyre jobban fél, hogy lebuknak Hulyaval együtt Alihan előtt. Hulya megpróbál új életet kezdeni, és felkeresi Miratot, hogy lovaglóórákat vegyen tőle. Zahidet gyötri a bűntudat Musztafa miatt, és felhívja a fiát. Alihan rájön, hogy a bankszámlát, amin Deniznek tett félre másfél millió lírát, már a lelépésekor befagyasztották.