Az érzelmek tengerén 99-103. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 99-103. rész tartalma

 

2022.07.11., Hétfő 18:55 - 99. rész

Ferhat szeretné bizonyítani Figennek, hogy megváltozott, ám a terv visszájára sül el, és a férfi megbocsáthatatlan dolgot tesz. A lány hiába próbálja meg felbontani az eljegyzést, apja ragaszkodik hozzá, hogy Ferhat felesége legyen. Mirat és Rásel találkoznak, a nő pedig megdöbbenti egykori szerelmét, és a férfi összezavarodik. Rásel olyan dolgot mesél el, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Artun nem adja fel, és tovább próbálkozik Deniznél.

2022.07.12., Kedd 18:55 - 100. rész

Deniz nem kérdez semmit, úgy dönt, megvárja, míg Mirat magától elmond mindent. Cemile és Mehmet megveszik a gyűrűket, és a két idős ember végre nyugodt boldogsággal tekint a jövőbe. Ece újra konfliktusba kerül az iskolában, de nem derül ki, ki lopott tőle. A lány megkedveli Volkant és jól érzi magát a fiúval. Turgut folyamatosan próbál udvarolni Fikriyenek, de egyelőre nem sok sikerrel.

2022.07.13., Szerda 18:55 - 101. rész

Miután Artun lebukik Serdem előtt, bottal jelenik meg a lovardában. Mirat beszélni szeretne Denizzel, ám egy váratlan telefon elszólítja. A nő ezek után úgy hiszi, a férfi Ráselt választotta. Ezt megerősíteni látszik Artun pletykálkodása is. Ece felkeresi Ibrahimot, és a férfi megnyugszik, hogy a lány őszintén szereti Musztafát. Deniz elkészíti a süteményeket Artun partijára, ahová Ece is elkíséri.

2022.07.14., Csütörtök 18:55 - 102. rész

Figen képtelen elviselni a gondolatot, hogy hozzámenjen Ferhathoz, ezért megpróbál végezni magával. Mirat kérdőre vonja Denizt Artunnal kapcsolatban, a nő viszont pont ugyanolyan dühös Rásel miatt. Musztafa autójába belehajt két fiatal, akik elmenekülnek a helyszínről. A helyettük megérkező férfiban Ece felismeri Zahide férjét, aki megpróbálja lefizetni a fiút, hogy ne tegyen feljelentést.

2022.07.15., Péntek 18:55 - 103. rész

Deniz végre megveszi az autót, amivel az édességeket szállíthatja. Turgut semmi megértést nem tanúsít a lánya iránt, és még mindig férjhez akarja adni. Deniz és Mirat között feszült a viszony, a nő kerüli a férfi társaságát. Artun úgy próbálja meg keverni a kártyákat, hogy Rásel reménykedjen. Ehhez Hulyat is fel akarja használni, ám arra nem számít, hogy társa ezúttal nem az ő malmára hajtja a vizet.