Éjjel-nappal Budapest 2313-2317. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2313-2317. rész tartalma

 

 

2022.07.11., Hétfő 21:30 - 2313. rész

Kornél jókedve egycsapásra véget ér, amikor Fanni lemondja a közös programjukat. Kornél igyekszik nem túl csalódott lenni. Ám amikor hazaér, meglátja Fannit Petyával flörtölni. Kornél átverve érzi magát és megbántva jelenetet rendez, miközben Fanni nagyon éretlennek találja Kornélt és nem tudja, hogy mennyi értelme van még a kapcsolatuknak. Mindeközben Livi ki akar békülni Rolanddal, aki már pár napja ignorálja őt.

Roxy le akarja rázni Lalit, mert Roxy külföldre akar utazni. Amikor Lali érzelmes vallomást tesz, Roxy meghatódva beleegyezik egy kávézásba Lalival. Lali elámul, amikor Roxy gépe késik és hirtelen felajánlja a lehetőséget Lalinak arra, hogy búcsúzásképpen pár órát még együtt töltsenek. Amikor Lali bajba kerül, a problémáját tetézi, hogy Roxyra a bajban nem igazán lehet számítani.

2022.07.12., Kedd 21:30 - 2314. rész

Bence úgy dönt, hogy elhagyja a várost, és elmegy kicsit nyaralni, hogy maga mögött hagyhasson mindent... Úgy dönt, végleg leszámol Dáviddal is. Mesi eközben azon gondolkodik, hogy jó hatással van-e Bencére, és segítene-e az, ha vele menne. Amikor egy intim pillanat alakul ki kettőjük között, Mesi reménykedni kezd, hogy van még jövőjük együtt.

Milán talál egy kiadót, amelyet érdekel a könyve. A leadási határideje közeleg, már csak az utolsó simításokat kell elvégeznie. De amikor a laptopja kileheli a lelkét, kétségbeesik, hogy minden anyaga elveszett. Kiderül, hogy Kira csinált egy mentést, de újabb gond adódik, amikor rájönnek, hogy eltűnt a biztonsági másolat is.

2022.07.13., Szerda 21:30 - 2315. rész

Szofi elkeseredik, mert semmi sem úgy sikerül, mint ahogy eltervezte. Szofi úgy érzi, hogy szinte már nincs saját élete, nem történik vele semmi jó. Úgy dönt, hogy egy időre elhagyja a várost és pár hetet Horvátországban tölt.

Kornélnak akkora bűntudata van Fannival és Rolanddal szemben, hogy azt alig bírja már elviselni. Már ott tart, hogy színt vall, ám Livi igyekszik meggyőzni őt arról, hogy hallgasson. De hiába Livi figyelmeztetése, Kornél továbbra sem tudja túltenni magát a dolgon, és úgy dönt, mégis kitálal.

Amikor az iskolában megint kisebb káosz tör ki, Brúnó biztos benne, hogy ismét Lina áll a dolog mögött. Szigorú büntetést szab ki a lányra, és közben beszél a fejével. Utána Brúnó nagyon büszke magára, hogy végre sikerült Karolinára hatnia, ám hamarosan észreveszi, hogy nincs meg a pénztárcája. Rögtön azt feltételezi, hogy Karolina már a lopástól sem riad vissza, ezért egyből behívatja Kareszt az igazgatóhelyetteshez.

2022.07.14., Csütörtök 21:30 - 2316. rész

Karesz félelmei valóra válnak, amikor megtudja, hogy Brúnó feljelentette Linát az igazgatónál, amiért ellopta a pénztárcáját, a nő pedig felhívta a gyámhivatalt. Miközben Lina nagyon felhúzza magát Brúnón, Karesz megpróbálja elsimítani a dolgokat, és meggyőzni a gyámhivatalt, hogy ne küldjék vissza a lányt az intézetbe. Kareszt kétségek gyötrik, hogy valóban képes-e felelősséget vállalni Lináért, a lány pedig ezt félreérti, és azt hiszi, hogy a bátyja meg akar szabadulni tőle.

Vivit egyre inkább nyomasztja, hogy Lali visszaél a helyzetével, és egyfolytában ugráltatja őt. Később Vivi extrább módon akarja berendezni a Gáborral közös szobájukat, és elhívja egy lakberendező barátnőjét. Gábor kiég Vivi lakberendezési tervein, Lali pedig elhatározza, hogy a barátja oldalára áll, és borsot tör a lakberendező orra alá.

Virág igencsak meglepődik, amikor véletlenül megtudja, hogy Daninak mindjárt itt a születésnapja. Amikor a lány meg akarja tudni, hogy mit szeretne, a fiú elmondja, hogy a repülésről álmodozik. Virág egyfelől retteg a repüléstől, másfelől viszont valóra akarja váltani Dani álmát, és meglepi őt egy ejtőernyős ugrással.

2022.07.15., Péntek 21:30 - 2317. rész

Amikor Gábor a még mindig sérült Lalit gondozza ahelyett, hogy megbékítené Vivit és az esküvővel foglalkozna, Vivinél elszakad a cérna. Később Vivi egy hamis ígérettel elcsalogatja Gábort a műhelyből, és egy esküvői helyszínt mutat neki, ahol Gábort konkrétumok elé állítja. Gábor meglehetősen bunkón viselkedik, így összekapnak Vivivel, és dühösen hazamennek. Amikor Vivi Gábor szemére veti, hogy szándékosan szabotálja az esküvőt, Gábor védekezni kényszerül.

Márk a legrosszabbtól tart, amikor Timi megjelenik a lakóhajón valami ürüggyel. Mivel Tekla azt hiszi, hogy Márk azért mondott fel Timinek, mert a lány rosszul bánt Zentével, Tekla kihajítja őt a hajóról. Márk kénytelen szabadnapot kivenni, hogy vigyázni tudjon Zentére, amikor Timi megint megjelenik, és kérdőre vonja Márkot. Ezúttal sem tudják megbeszélni a dolgokat, mivel Márkot sürgősen behívják dolgozni. Márknak nincs más választása, kénytelen megkérni Timit, hogy vigyázzon Zentére. Amikor később Márk keményen visszautasítja Timit, magára vonja a megbántott lány haragját.