Szerelem és más bajok 38-42. rész tartalma

Szerelem és más bajok 38-42. rész tartalma

 

2022.06.13., Hétfő 16:40 - 38. rész

Cinar véletlenül meghall néhány mondatot Cagla és Hande beszélgetéséből, és rádöbben, hogy Cagla házassága Ozannal nem valós. Zümrüt nagyon elégedett magával, hogy feljelentette Ertenék parfüm-ügyletét; még Reyhan korholása és Elif magyarázkodása sem jut el a füléig. Esra elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, a családja visszafizeti az előleget. Hande felháborodik, amikor Cinar kiteszi a szűrét, Cagla viszont kiborul, mikor értesül anyja távozásáról, és mindenért Cinart okolja.

2022.06.14., Kedd 16:40 - 39. rész

Cinar bevallja apjának, hogy komoly szándékai vannak Esrával. Mivel Arif kedveli Esrát, így támogatja fiát a tervében. Cagla megkéri Ozant, hogy a cég partiján továbbra is játsszák el a szerelmes házaspárt. Ozan fel akarja gyorsítani a válást, és megkéri Caglát, hogy minél előbb beszéljen az ügyvédjével. Esrát Cinar viszi el a partira. Cagla lerészegedik a partin, és megpróbálja megszégyeníteni Esrát a kollégák előtt.

2022.06.15., Szerda 16:40 - 40. rész

Kiderül, hogy Ismet Sisman nem az a férfi, akit az Erten család annak hitt, és a valódi Ismet Sisman úgy érzi, megalázták az étteremben, ezért megígéri, hogy le fogja pontozni. Ekkor megjelenik Zümrüt, akiról kiderül, hogy Ismet osztálytársa volt. Ismet azt hiszi, Zümrüt és Menekse barátok, ezért mégsem pontozza le az éttermet. Cinar elmondja Esrának, hogy ő továbbra is fogja, és vár rá.Cagla megkéri az ügyvédjét, hogy halassza el a válóper időpontját.

2022.06.16., Csütörtök 16:40 - 41. rész

Cagla ismét megzsarolja Esrát, hogy ne mondja el senkinek, hogy ő lökte meg. Esra végül tényleg hallgat róla. Amikor mindenki elmegy, Ozan is bemegy Esrához, és megkérdezi tőle, miért volt a házában. Esra hazudik neki, és azt mondja, csak el akart búcsúzni tőle. Három nap múlva Esra szülinapja van, és ismét dolgozni megy a baleset után. Ozan szörnyen rossz kedvében van. Cagla ügyvédje elintézi, hogy elnapolják a válópert

2022.06.17., Péntek 16:40 - 42. rész

A cégtől az ügyfelek kezdenek a konkurenciához pártolni mivel Ozan elhanyagolja az üzletet. Musa és Esra is megpróbálja rávenni Ozant arra, hogy menjen vissza a céghez, de nem járnak sikerrel. Ráadásul, Esra és Ozan összevesznek. Cinar azt tervezi, hogy elfoglalja Ozan vezérigazgatói helyét. A Menekse étterme Ismet jó kritikájának hatására fellendül. Zümrüt szeretné a lányát visszakapni, és ezért még pénzt is felajánl Meneksének.