Szerelem és más bajok 58-62. rész tartalma

Szerelem és más bajok 58-62. rész tartalma

 

2022.07.11., Hétfő 16:40 - 58. rész

Yalcin elmondja a családnak, hogy be kell fizetniük a kölcsön első részletét, viszont hatalmas összegről van szó. Musa Ozan és Esra előtt rákeres Mert Balkirra. Esra felismeri a parkból, Ozan pedig a koccanásból. Mert beszélni akar Ozannal, ezért elmegy a céghez, de Cagla kérésére Cinar megakadályozza, hogy találkozzon Ozannal. Elmondja neki, hogy Cagla beszélni szeretne vele. Elif nem hajlandó elfogadni, hogy Ekrem szakított vele, ezért Ekrem Meneksétől és Zümrüttől kér tanácsokat, hogyan érhetné el, hogy Elif elhidegüljön tőle, mert szeretné, ha Elif elmenne Bécsbe tanulni.

2022.07.12., Kedd 16:40 - 59. rész

Mert százmillió lírát akar. Cinar felajánlja a felét, és figyelmezteti Mertet, hogy ne gondolkozzon sokat. Musa elmondja Zeynepnek, hogy egy bizonyos Mert Balkirt keresnek. Elif elmondja Ozannak, hogy inkább Ekremet választja a siker helyett. Ekrem tanácsot kér Esrától, és rájön, hogy ha lekezelően és agresszíven viselkedik, akkor Elif majd elhidegül tőle. Másnap Zeynep meglátja Mertet egy újságban. A cikk egy golfklubról szól, ahol minden pénteken bajnokságot rendeznek. Megmutatja Esrának, aki elmondja Ozannak. Ozan úgy dönt, elviszi oda Caglát, anélkül, hogy elmondaná neki, hová mennek. Ekrem nem csak, hogy lekezelően bánik Eliffel, de megtámadja az egyik barátját, aki azt mondja neki, hogy Ekrem ráakaszkodott Elifre.

2022.07.13., Szerda 16:40 - 60. rész

Bár Zümrüt tortával ünnepli Elif és Ekrem szakítását, a lány mégsem olyan biztos abban, hogy valóban Bécsbe akar utazni. Cagla megrémül, amikor Ozan DNS-tesztet akar csináltatni, és bár Cinar azt javasolja, mondjon el mindent Ozannak, Cagla végül azt az eredményt látja a papíron, amiről azt gondolja, örökre összekovácsolja őt Ozannal. Zümrüt eltökélte, hogy megszerzi a legszebb kerület titulust a körzetnek, de lelkesedése túllép bizonyos határokat. Elif megtudja, hogy a Kaya és Ekrem közti vitát nem Ekrem kezdte, és megmondja a fiúnak, hogy őt választja. Miután Ozan megtudta, hogy ő Cagla gyermekének apja, Esra megmondja neki, hogy nincs ereje harcolni érte.

2022.07.14., Csütörtök 16:40 - 61. rész

Öt év telt el, Elif és Ekrem az esküvőre készülődik. Az Erten családban nagy változások történtek: Ekrem munkát talált, egy ügyfélszolgálatnál dolgozik, Elif elvégezte az egyetemet, Esra Londonban maradt és férjhez ment Cinarhoz, és van egy kisfia, Atlas. Ozan és Cagla házasok, de Ozan hónapok óta nem alszik otthon, futó kalandjai vannak, viszont közeleg imádott kislánya, Ela születésnapja. Amikor Esra, Cinar és Atlas hazaérkeznek az esküvő miatt, Ozan és Esra összefut az utcán; Ozan keserűen a nő szemébe vágja, hogy még egy kézfogást sem érdemel tőle. Zümrüt megismerkedik a kis Atlasszal, és rögtön kölcsönös szimpátia alakul ki köztük. Cinar megdöbben, amikor Caglától megtudja, hogy időnként még mindig fizet Mertnek a hallgatásáért.

2022.07.15., Péntek 16:40 - 62. rész

Zümrüt nem engedi Elifnek, hogy a saját esküvőjét szervezze, ezért Elif Ozantól kér segítséget. Zümrüt listája a meghívott vendégekről olyan hosszú, hogy Menekse arra kéri, legalább száz embert vegyen le róla. Ela születésnapi partiján találkozik Esra és Ozan, ahol próbálják kerülni egymást. Arif megtudja, hogy Çagla kinek küldött sok pénzt, amit számon is kér Çaglán. Arifot beviszik a kórházba szívrohammal. Ozan nem akarja Esrát látni, ezért megmondja neki, hogy menjen vissza Londonba. Ekremet kirúgják a munkahelyéről, de ezt nem mondja el senkinek. Úgy tesz, mintha mindennap eljárna dolgozni. Menekse és Yalcin azt szeretnék, ha Esra visszaköltözne Londonból.