A sors könyvei 54-58. rész tartalma

A sors könyvei 54-58. rész tartalma

 

 

2022.06.13., Hétfő 15:25 - 54. rész

Silvana kórházba kerül a balesete után, amikor is partnere, Pablo véletlenül lelökte egy szikláról. Az állapota kielégítő, de elveszítette a látását, amiért Pablót okolja, és kényszeríti, hogy maradjon mellette a kórházban, kiszolgálni őt. A Prado Monteiro kiadó egy könyvet szeretne kiadni a divatról. Natasha, a könyv szerzője azonnal megtetszik Marcosnak. Ahogy közeledik a karácsony, Ramon frusztrált, hogy nincs munkája. Megérkezik Jorginho, Sofia édesapja, hogy az ünnepeket a Prado Monteiro villában töltse.

2022.06.14., Kedd 15:25 - 55. rész

Sofia és Jorginho meglátogatják Palomát. Sofia egy telefont kért apjától karácsonyra, hogy Peternek adhassa, mert Palomának nem telik rá. Alberto rengeteg könyvet küld Palomának, aki cserébe egy saját maga által készített textilvirágot küld neki. Mindenki a karácsonyra készül. A kiadó munkatársai az Őrült Kalaposban bulit szerveznek. Giseli szeretné, ha Diogo nála töltené a karácsony estét, de ez lehetetlen. Alberto rosszul lesz, Nana elindul Palomához, hogy megkérje, menjen vissza a házba.

2022.06.15., Szerda 15:25 - 56. rész

Yuri épp zuhanyzik, miután Gisele hazavitte magával a karácsonyi partiról, amikor betoppan Diogo. Gisele azt hazudja Yurinak, hogy megérkezett a fivére, és nem szeretné, ha egy férfit találna nála, ezért Willian szobájában fekteti le. Silvana megengedi Pablónak, hogy Williannel karácsonyozzon, úgyis ott van vele Mario. Mindenki Albert miatt aggódik, de Dr Mauri szerint stabil az állapota. Nana megjelenik Paloma házánál, hogy elhívja az apjához, amin Ramon felháborodik, de Paloma úgy dönt, elmegy senhor Albertóhoz.

2022.06.16., Csütörtök 15:25 - 57. rész

Amikor Alberto végre magához tér, Palomát ott találja az ágya mellett. Tamon dühöng, amiért Paloma elment a gazdag családhoz, kimegy a sportpályára, ahol ételt osztanak a szegényeknek, és botrányt rendez, amiért Waguinhót is ott találja. Alberto bocsánatot kér Palomától, amiért hagyta, hogy Diogo és Nana megzsarolják a hamisított felvétellel. Nana azt kéri Palomától, menjen vissza a házba, dolgozzon továbbra is apja mellett, mert láthatóan jó hatással van rá. Paloma azt ígéri, átgondolja.

2022.06.17., Péntek 15:25 - 58. rész

Miután Willian elmondja Yurinak, hogy Diogo nem Gisele fivére, hanem a szeretője, Yuri megorrol Gisele-re, amiért hazudott neki, de Gisele arra gondol, ha Diogónak lehet felesége, ő is tarthat szeretőt. Családja minden kifogása ellenére Paloma úgy dönt, hogy visszamegy dolgozni a Prado Monteiro házba. Anyja tudta nélkül Alice elmegy senhor Albertóhoz, hogy arra kérje, ne vegyék vissza Palomát.