A sors könyvei 84-88. rész tartalma

A sors könyvei 84-88. rész tartalma

 

 

2022.07.25., Hétfő 15:25 - 84. rész

Vera ráveszi Albertót, hogy a kiadói podcast számára olvasson fel a klasszikusaikból. Jefferson és Vera felvételt készítenek, Paloma közben olykor beleszól, és megzavarja a felvételt. Végül kimegy a szobából, és a felvétel után Jefferson közli vele, hogy Vera azt üzeni, hazamehet, már nincs szükség rá. Paloma nagyon csalódott. A tánctanár Franciscát és Ramont választja, hogy képviseljék a csoportot a táncversenyen. Alice beszámol Palomának a pánikrohamáról. A jó útra tért Waguinhót mindenki biztosítja a támogatásáról. Diogo nem elégedett Isadora munkájával.

2022.07.26., Kedd 15:25 - 85. rész

Marcos Palománál alszik, de Paloma arra kéri reggel, hogy menjen el, mielőtt a gyerekek felébrednek. Nana egyedül kér időpontot Isadorától, ám Diogo a szomszéd szobában hallgatózik, hogy a színésznő valóban megpróbálja-e rábeszélni Nanát arra, hogy adjon neki egy újabb esélyt. Willian azzal hívja fel Gisele-t, hogy fogytán van a pénze, ezért úgy döntött, kiadja a szobáját a közösen bérelt lakásukban. Vera elmondja Marcosnak, hogy miközben az apjával csókolózott, ő Palomának szólította. Marcos megdöbben, de azzal magyarázza, hogy sok időt töltenek együtt, szerinte nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani a dolognak.

2022.07.27., Szerda 15:25 - 86. rész

Willian távollétében kiadta Giselé-vel közösen bérelt lakásukban a szobáját egy Fabio nevű fiúnak. Fabio be is költözik. Gisele nagy meglepetésére később a kiadóban találkozik vele. Kiderül, hogy Fabio a liftaknába zuhant Felipe bátyja, és azért utazott oda, hogy nyomozzon Felipe halálának ügyében, meggyőződése ugyanis, hogy testvére gyilkosság áldozata lett. Diogo minden tiltakozása ellenére Nana és Marcod megengedik neki, hogy beszéljen a munkatársakkal. Marcos épp Palománál van, amikor Ramon hazaviszi a bokaficamot szenvedett Gabrielát. Vera úgy érzi, Alberto még nem áll készen egy kapcsolatra.

2022.07.28., Csütörtök 15:25 - 87. rész

Vera Alberto szemébe mondja, hogy szerinte csak egy nőt szeret, és az Paloma. Alberto megkéri Palomát, hogy olvassa el Eric Feitosa kéziratát, és mondja el a véleményét róla. Marcost nagyon boldoggá teszi a kapcsolata Palomával. Gisele-t aggasztja Fabio nyomozása, mert a fiú listát készít arról, ki hol tartózkodott öccse halálának időpontjában. Silvanát meghívják a celebek szigetére. Nanát bántja, hogy Mario már Silvana partnere. Evelyn mesél Albertónak az új ifjúsági irodalom pályázatról.

2022.07.29., Péntek 15:25 - 88. rész

Ramon a gyerekekkel vacsorázik Paloma házában, amikor betoppan Francisca a desszerttel. Peter megdöbben, hogy Ramon új barátnője az anyjuk házában vacsorázik. Diogo nem aggódik Fabio nyomozása miatt, mert Felipe halála előtt elhagyta a kiadót. Gisele azonban még bajba kerülhet. Alberto a kiadóban tölti a napot. Mielőtt haza indulna, a mosdóba megy, ahol megszédül. Diogo beoson, és elveszi a botját. Alberto elesik, és a sofőrje eszméletlen állapotban talál rá. Alberto kórházba kerül, és ébredése után senkit nem ismer fel a családjából, csak Palomát.