Az érzelmek tengerén 114-118. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 114-118. rész tartalma

 

2022.08.01., Hétfő 18:55 - 114. rész

Deniz és Mirat nagyon boldogok együtt, és örömüket még az sem rontja el, hogy Ece előtt titkolniuk kell a kapcsolatukat. Turgut kitartóan udvarol Fikriyenek, és lassan célt ér, ám egy váratlan telefon - a máshol élő szeretőtől - felborítja az egyébként is bizonytalan kapcsolatot. Volkan beismeri a haverjának, hogy beleszeretett Ecébe, ezt hallva a lány osztálytársa, Ajla egy ronda hazugsággal eléri, hogy a lány nem írhatja meg az érettségi vizsgát. Diyar bátyja, Civan megjelenik a lovardában. Ferhatot megszöktetik, a fiú fegyverhez és iratokhoz jut, és eközben Figenről sem mond le. Hulya megzsarolja Artunt, és a férfi maga is meglepődik, hogy a nő sarokba tudta szorítani.

2022.08.02., Kedd 18:55 - 115. rész

Diyar találkozik Civannal, a fiú pedig megígéri, hogy nem árulja el. Alihan kérdőre vonja Hulyat a zárolt pénzzel és a törlesztési részletekkel kapcsolatban, és úgy tűnik a nőnek nem sok ideje maradt lefedni magát. Ferhat elrabolja Figent, és közben megsebesíti Ecét. A lányt Musztafa viszi kórházba, és a két fiatal kibékül. Mirat egyre biztosabb, hogy Artun ellenszenve nem kizárólag a Deniz iránti érzelmek miatt van. Nejat és Eminen bejelentik, hogy összeházasodnak.

2022.08.03., Szerda 18:55 - 116. rész

Cemile és Mehmet összeházasodnak, a két idős ember végre békében és boldogságban talál egymásra. Sebnem kórházba kerül, és anélkül, hogy tudna róla, lebukik Alihan előtt. A férfi megtudja, hogy a nő soha nem volt terhes, és nem lehet babája. Hülya elmondja Ecenek, hogy beszél az apjával, és tudja is hogy hol van. Rásel felhívja Miratot, hogy közölje a nagy hírt: a fiával együtt visszaköltözik Isztambulba.

2022.08.04., Csütörtök 18:55 - 117. rész

Fikriye elmondja Turgutnak, hogy válni akar. Hulya beszámol Ecenek Alihanról, és arról, hogy az anyja hónapok óta tud a férfiról. Azt azonban elhallgatja, hogy kivel kezdett az apja új életet. Ece a beszélgetés után teljesen kiborul, és az anyja ellen fordul. Deniznél betelik a pohár, és megüti Hülyat. Alihan döbbenten eszmél rá, hogyan használta ki Sebnem hónapokon keresztül, és fizette le az alkalmazottat, hogy börtönbe csukják.

2022.08.05., Péntek 18:55 - 118. rész

Ece felhívja az apját, és úgy dönt, hogy nem megy haza. Turgut is hasonlóan gondolkozik, az éjszakát máshol tölti, amivel meglepi Fikriyet. Alihan leissza magát, és beszél Nejattal és Hulyaval is. Mirat arra kéri egy régi ismerősét, hogy tudjon meg minél többet Artunról. Cemile néni, aki semmit nem tud, döbbenten látja Deniz és Mirat kapcsolatát.