A sors könyvei 74-78. rész tartalma

A sors könyvei 74-78. rész tartalma

 

 

2022.07.11., Hétfő 15:25 - 74. rész

Alberto felolvas Palomának, aki elképzeli a főhősnő ruháját, és elmondja részletesen Nanának, aki lerajzolja. Alberto nagyon elégedett, hogy lánya és Paloma együtt dolgoznak. Leót felkeresi egy szociális munkás, hogy a felesége felől érdeklődjön. Leo azt állítja, Toshi dolgozni ment. de a lakásban semmi nem utal női jelenlétre, ezért Leót megfenyegeti, hogy amennyiben be akarják csapni az államot, annak komoly következményei lesznek. Diogo egyre gyakrabban látogat el Eugenia butikjába, a Chic-be, ahol Nenifferrel enyeleg a próbafülkében. Marcos és Paloma főznek, amikor a lányok hazaérnek, és megütköznek azon, hogy Marcost ott találják.

2022.07.12., Kedd 15:25 - 75. rész

A további bonyodalmak elkerülése végett Toshi Leóhoz költözik. Francisca nem adja fel Ramon meghódítását, de nehéz dolga van, mert ő nem tudja egykönnyen elfelejteni Palomát. Marcos elhatározza, hogy a kert távoli zugában létrehozza Sohaországot, hogy legyen egy titkos hely, ahol Palomával találkozhat. Alberto egy varrógéppel lepi meg Palomát, amit a könyvtárszobában helyeznek el, hogy ottléte alatt is varrhasson, ne késő este, miután hazatér. Paloma határtalanul boldog. Alice kissé neheztel Franciscára is, amiért sok időt tölt Ramonnal. A gyerekek azt szeretnék, ha Paloma és Ramon újra együtt lennének.

2022.07.13., Szerda 15:25 - 76. rész

Vera akkor toppan be Nana és Marcos kíséretében a könyvtárszobába, amikor Alberto épp felolvas, Paloma pedig bemutatja közben a legújabb kreációját. Vera, akit férje egy fiatal ukrán nőért hagyott el, kikel magából, azt gondolva, hogy Alberto egy fiatal nőnek udvarol, ráadásul az unokája szeme láttára. Hiába próbálják elmondani neki, hogy ilyesmiről szó sincs. Végül belátja, hogy tévedett, és bocsánatot kér. Patrick és Lorena olyan jól színlelik, hogy együtt járnak, hogy Gabi egyre féltékenyebb. Francisca felveti Ramonnak, hogy vállalják fel a kapcsolatukat.

2022.07.14., Csütörtök 15:25 - 77. rész

Silvana vásárolni megy Eugenia boltjába, a Chic butikba. Amikor a próbafülkébe akar lépni, ott találja az eladólánnyal enyelgő Diogót, és felveszi a telefonjával. Marcos úgy dönt, ideje felnőni, ezért különköltözik a családjától, arra számítva, hogy így lesz egy hely, ahol Palomával együtt lehet. Dr. Mauri szerint Alberto eredményei meglepőek, Nana abban reménykedik, hogy talán megéri az unokája születését. Diogo nem örül a hírnek, attól fél, hogy a gyerek születése után kiderül, hogy Mario az apja, és akkor semmit nem kap az örökségből, ezért végezni akar apósával. Silvana megmutatja Mariónak a Diogóról készült videót.

2022.07.15., Péntek 15:25 - 78. rész

Gabi féltékeny Patrickra, ráadásul Vicente is felbukkan a pályán. Ramon felkeresi Palomát, és hogy megelőzze a pletykákat, elmondja neki, hogy Franciscával hivatalosan is egy párt alkotnak. Leo és Toshi egyre több időt töltenek együtt, mióta Toshi odaköltözött, nehogy megbüntessék őket névházasság miatt. Vera, aki le akarja nyűgözni a kiadó munkatársait, Vicentétől kér segítséget, aki felkészíti őt a modern kor vívmányaiból, így Vera egy modern, naprakész kreatív szakember benyomását kelti. Antonio elárulja Marcosnak, hogy Ramonnak új barátnője van.