Az érzelmek tengerén 104-108. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 104-108. rész tartalma

 

2022.07.18., Hétfő 18:55 - 104. rész

Zahide megtudja, hogy a fia Musztafával karambolozott. Az asszonynak inkább lelkiismeret-furdalása van, és megkeresi Musztafát. Artun egyre nyíltabban udvarol Deniznek, Fikriye pedig a maga módján megpróbálja jobb belátásra bírni Figent, de a lány senkit nem akar látni. Deniz üzlete beindul, egyre több a megrendelés. Ibrahim Zahide házához megy, hogy számon kérje az asszonyt, amiért megbántotta a fiát. A veszekedést azonban más is meghallja a házban.

2022.07.19., Kedd 18:55 - 105. rész

Turgut mindent megtesz, hogy visszaszerezze a feleségét, így újból megkéri a kezét. Ece elmondja Musztafának, hogy modellmunkát vállalt a pénz miatt. Deniz haragszik Miratra a titkolózás miatt. Diyar éppen vásárol, amikor a boltban megjelenik a bátyja, Sirzat. Artun romantikus lánykérésre készül, a helyszínre érkező Denizt pedig alaposan meglepi. Eközben Hulya elmondja Miratnak, hogy Artun mire készül.

2022.07.20., Szerda 18:55 - 106. rész

Deniz elutasítja Artunt, és faképnél hagyja a férfit. Mirat és Deniz ezek után tisztázzák az elmúlt időszakot és a férfi Rásel iránti érzéseit. A két ember végre egymásra talál, bár Ece miatt titkolniuk kell. Turgut és Ferhat lelkesen készülnek a fiú és Figen esküvőjére. Diyar bátyjai, Civan és Sirzat Mirat házába látogaznak, amikor a húguk is otthon van. Deniz és Mirat kénytelenek eljátszani, hogy házasok.

2022.07.21., Csütörtök 18:55 - 107. rész

Ece megdöbben azon, amit Diyarról megtud. Musztafa nem nézi jó szemmel a modellkedést, de amikor Volkan hozza haza a barátnőjét, összevesznek a lánnyal. Alihan megkapja Deniz levelét, ami után Sebnemnek könyörög, hogy hozza ki a börtönből. Deniz és Mirat végre felszabadultan élvezik az együtt töltött időt. Zahide elmeséli a lányának a múltat.

2022.07.22., Péntek 18:55 - 108. rész

Figen utolsó kétségbeesésében mindent elmond Ecének, aki Musztafához fordul segítségért. A két fiatal közösen próbál segíteni Fikriye lányának, hogy elkerülje a Ferhattal való esküvőt. Deniz szeretné Hulya elől megóvni a kapcsolatát Mirattal, ezért kénytelen hazudni a nőnek. Artun egy kellemetlen szívességre kéri Hulyat, ám a nő nem mondhat nemet.