Az érzelmek tengerén 119-123. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 119-123. rész tartalma

 

2022.08.08., Hétfő 18:55 - 119. rész

Alihan szakít Sebnemmel, és úgy dönt, hogy hazamegy a családjához. Hulya a kórházba megy, és jelenetet rendez Emine miatt. Mirat rájön, hogy Artunnak mi baja vele, és felkeresi a férfit. Volkan megkéri Figent, hogy hozza össze Ecevel. Turgut mindent megtesz, hogy visszaszerezze a feleségét.

2022.08.09., Kedd 18:55 - 120. rész

Hulya meglátogatja Mehmetet és Cemilét, ahol kirobbantja a botrányt, elmondja Deniznek, hogy a varrodában Fikriye rakta el a ruhát, ami miatt Denizt rúgták ki. Fikriye elhűlten emlékszik vissza néhány dologra, hogy keserítette meg szomszédai életét. A kikészült asszonyt Turgut vigasztalja, és visszatalálnak egymáshoz. Ám megnyugodni nincs sok idő, az esti vacsoránál kiderül Mirat és Deniz kapcsolata, és Ece az asszony ellen fordul, miközben elárulja Diyart.

2022.08.10., Szerda 18:55 - 121. rész

Miután Hulyahoz betörnek, áthívja Nejatot, és egy aljas húzással ráveszi, hogy aludjon ott, majd kompromittáló felvételeket készít. Artun elutazik Amerikába, és Hulya rájön, hogy nem maradt senkije. Mehmet elmondja Cemilenek Miratról az igazságot. Alihan Isztambulba készül, és kezdi sejteni, hogy Hulya csúnyán átvágta anyagilag. Diyar bátyja, Sirzat gyanakodni kezd Civanra, ezért kihallgatja, amikor az a húgával beszél.

2022.08.11., Csütörtök 18:55 - 122. rész

Miután Ece megmondja a véleményét Miratnak az anyjával való kapcsolatáról, mindent bevet. Felhívja az apját, hogy Ozannal is beszéljen és manipulálja a kisfiút. Sebnem egy utolsó esélyt kér Alihantól, ám a férfi hajthatatlan, a hotelrészét is eladja. Sebnem elkeseredett lépésre szánja el magát. Volkan elülteti a bizonytalanságot Musztafa szívében Ecével kapcsolatban. Turgut és Figen is úgy vélik, senkinek nem jó, ha Fikriye emlékezete visszatér. Rásel bejelenti, hogy visszatér Isztambulba.

2022.08.12., Péntek 18:55 - 123. rész

Alihan visszatér Isztambulba, és számon kéri Hulyat. Fikriye egyre több mindenre emlékszik, és a bevillanó emlékképeket döbbenten veszi tudomásul. Sirzat rátalál Diyarra, aki éppen a másik bátyjával, Civannal van. Musztafa megkapja a diplomáját, és legnagyobb meglepetésére az anyja is feltűnik az ünnepségen. Alihan a lovardába megy, ahol féltékenyen figyeli Mirat és Deniz kettősét. A férfi váratlan hírt közöl az asszonnyal. Hulyát a rosszullétei miatt kivizsgálják, és az orvos közli vele, hogy gyomorrákja van. Ám az asszonynak döntenie kell, hogy elkezdi-e a kezelést, mivel a vizsgálat azt is kideríti, hogy várandós.