Az érzelmek tengerén 2. évad, 1-5. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 1-5. rész tartalma

 

2022.08.15., Hétfő 18:55 - 2. évad, 1. rész

Sirzat Diyart szeretné lelőni, ám a golyó célt téveszt, és az öccsét találja el. Diyar elmenekül, és Mirattól kér segítséget. Alihan magához édesgeti a gyerekeit, Deniz pedig kénytelen ezt hagyni, mivel nem akarja elmondani nekik, mit tett az apjuk. A nő arra kéri Nejatot, hogy sürgesse meg a válás véglegesítését. Hulya maga alatt van, és Denizt hívja, ám régi barátnője nem veszi fel a telefont.

2022.08.16., Kedd 18:55 - 2. évad, 2. rész

Hulya a rossz hírek után Nejattal próbál beszélni, ám a férfi nem kíváncsi rá. Ece végtelenül boldog, hogy visszakapta az apját, és egyelőre Musztafára sem kíváncsi. Ráadásul, miután megtudja, hogy Mirat eljegyezte Denizt, a lány az anyjával is összeveszik. Salman aga a városba érkezik, hogy megnézze, hogy van Civan, és megtudja, hol lehet Diyar. Fikriye végre enged Turgut ostromának.

2022.08.17., Szerda 18:55 - 2. évad, 3. rész

Zahide a válás mellett dönt, miután végleg összevesznek a férjével. Ece egyfolytában az apjával van, és kevés ideje jut Musztafára. Ráadásul Alihan szeretné elbűvölni a lányát, és vesz neki egy autót. Hulya a bíróságon visszalép a válástól, és elmondja, hogy babát vár, ráadásul beteg. Turgut próbál helyt állni az új munkában, de nincs könnyű dolga. Nejat megerősíti Deniznek, hogy a válást hivatalosan nem zárták le.

2022.08.18., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 4. rész

Alihan vezetni tanítja Ecét, amivel Deniz nem ért egyet. A lovardánál meg is történik a baj, a lány elüt egy motorost. A fiatal fiúnak nem esik baja, Ece pedig megismeri Fatih-t. Hulya összehívja Nejatot és Denizt, hogy elmondja a döntését. A házba megérkezik Alihan is a lányával, és még valaki, akire senki nem számít; Sebnem. Fikriye megtalálja a régi fotóit, és megrázza a felismerés, hogy Mirat valaha a szerelme volt. Emine nem viseli jól, hogy Hulya ugráltatja Nejatot.

2022.08.19., Péntek 18:55 - 2. évad, 5. rész

Miután Alihan megérkezik Hulyahoz, szóváltásba kerül Mirattal. Hulya úgy dönt, hogy megtartja a babát, és addig nem kezdi meg a kezelést, amíg az veszélyes a magzatra. A nő teljesen magára marad. Fikriye eddigi bohókás, vidám és optimista énje a gyógyszerek hatására kezd eltűnni, és egyre jobban maga alá kerül az élettől, amit élnie kell. Zahide váratlanul megjelenik Ibrahimnál, és a férfi befogadja a segítséget kérő nőt. Úgy tűnik, Fatih nem véletlenül került Ece útjába.