A sors könyvei 79-83. rész tartalma

A sors könyvei 79-83. rész tartalma

 

 

2022.07.18., Hétfő 15:25 - 79. rész

Silvana elmondja Eugeniának, hogy látta Diogót a próbafülkében enyelegni az egyik eladóval, még felvételt is mutat róla. Eugenia el akarja mondani Nanának, de Silvana szerint úgysem hinné el, hacsak Eugenia rajta nem kapja őket. Ez gyorsan bekövetkezik, és Eugenia választás elé állítja Diogót: vagy ő maga mondja el a feleségének vagy Eugenia számol be róla. Diogo kétségbe esik, Gisele-hez rohan, de ő sem tud igazán jó tanácsot adni. Vera felveti egy kiadói podcast létrehozását, és jó ötletnek tartaná, ha Alberto olvasna fel részleteket a klasszikusaikból.

2022.07.19., Kedd 15:25 - 80. rész

Diogo kénytelen bevallani Nanának, hogy a Chic butik próbafülkéjében csókolózott az eladólánnyal. Nana azonnal kidobja a házból, aminek az egész Prado Monteiro család nagyon örül. Marcos és Paloma a hír miatt elnapolják a bejelentésüket, miszerint együtt járnak. Gisele azt kéri Diegótól, hogy térden csúszva kérjen bocsánatot Nanától, és ő is igyekszik megpuhítani. Franciscának rosszul esik, hogy a gyerekekkel közös vacsora nem sikerült túl jól, mert ellenségesek voltak vele, de Alice szerint túl korai volt még. Alice és Waguinho együtt indulnak a Prado Monteiro kiadói pályázatán, ezért egyre több időt töltenek együtt.

2022.07.20., Szerda 15:25 - 81. rész

Paloma gyerekei egyáltalán nem helyeslik, hogy együtt van Marcosszal, és ennek hangot is adnak. Alberto és Marcos nagyon sajnálják Nanát, amiért szenved Diogo hűtlensége miatt, és közben abban reménykednek, hogy végre elválik tőle. Silvana attól tart, hogy Mario hanyatt-homlok rohan Nanához, és ezzel véget ér a kapcsolatuk. Willian és Pablo élvezik az életet a Karib-tengeren. Gisele retteg Diogótól, ezért arra kéri Williant, hogy amennyiben egy napig nem telefonál, küldje el Diogo orvosi eredményeit Nanának. Vera és Alberto egyre több időt töltenek együtt.

2022.07.21., Csütörtök 15:25 - 82. rész

Alberto, Vera és Sofia a Notre Dame-i toronyőr első filmváltozatát nézik, ami Alberto kedvence. Alberto egyre inkább Quasimodo bőrébe képzeli magát, aki szerelmes Esmeraldába, de tudja, hogy sose lehet az övé. Az ő esetében Esmeraldát Paloma testesíti meg, és Vera érzi, hogy Alberto szerelmes a varrónőbe. Nana közli Marióval, hogy ha elválik Diogótól, akkor sem biztos, hogy vele akar lenni. Kissé hitetlenkedve hallgatja, hogy Mario sem akar vele lenni, mert jól megvan Silvanával. Diogo könyörög Nanának, hogy adjon neki még egy esélyt, menjenek el párterápiára.

2022.07.22., Péntek 15:25 - 83. rész

Ozant megdöbbenti Faruk állapota, és kijelenti Esrának, hogy megbánta, hogy meglátogatta az apját, egyúttal megkéri, hogy tartsa titokban Elif előtt, hogy van egy féltestvérük. Ekrem a cégnél nagyon népszerű lesz, mint bukméker, azonban Gaye büntetésül egy üres irodába száműzi, és a laptopját is elveszi. Ayaz meglátogatja a gyanútlan Zümrütöt és Elifet. Ozan teljesen kiborul, amikor elmegy Eláért az óvodába, és kiderül, hogy Çagla utasítására a kislányt már elvitte a bébiszitter; mikor felkeresi Çaglát, a nő ultimátumot ad neki: vagy visszavonja a válókeresetet, vagy nem láthatja többet Elát.