A sors könyvei 89-93. rész tartalma

A sors könyvei 89-93. rész tartalma

 

 

2022.08.01., Hétfő 15:25 - 89. rész

Marcos őrültségnek tartja, amit Vera mondott neki, miszerint az apja beleszeretett Palomába, és Paloma Alberto gyógyulásának kulcsa. Ramon és Francisca indulnak a táncversenyen. Az ő párosuk a legesélyesebb, ám az utolsó táncnál letörik Francisca cipőjének a sarka. Bravúrosan megoldják a helyzetet, és megnyerik a versenyt. Marcos megkérdezi apját, hogy szerelmes-e Palomába, de ő tagadja, és arra kéri, hogy senkinek se beszéljen erről.

2022.08.02., Kedd 15:25 - 90. rész

Marcos, miután Sofia azt kérte tőle, engedje, hogy a nagyapja boldog legyen Palomával, igyekszik kerülni a találkozást szerelmével. Palomának hamarosan feltűnik a változás Marcos viselkedésében, ám azt hiszi, csak ráunt, és mindössze egy újabb trófea számára. A celebek szigetén Willian és Pablo találkoznak Marióval, és Willian kikotyogja neki, hogy Nana gyereke biztos az övé, mert nála van Diogo vizsgálati eredménye, miszerint nemzőképtelen. Mario annyira örül a hírnek, hogy csakis ő lehet Nana gyermekének apja, hogy vissza akar utazni a szigetről. Silvana, hogy visszatartsa, elhiteti vele, hogy eltévedt az erdőben.

2022.08.03., Szerda 15:25 - 91. rész

Alberto észreveszi, hogy Paloma szomorú, és kihúzza belőle, hogy úgy érzi, Marcos el akarja hagyni. Alberto sejti, hogy mi lehet a háttérben, és kérdőre vonja Marcost, aki bevallja, hogy Sofia és Vera nyomására kezdte el kerülni Palomát. Alberto követeli, hogy ne avatkozzanak az életébe, így Marcos boldogan visszatér Palomához. Mario Diogo termékenységi vizsgálatának eredményét lobogtatva bemegy a kiadóba, de Nanát nem találja ott, ezért elmegy a Prado Monteiro házba. Diogo és Nana épp békülő utazásra készülnek, ám amikor kiderül, hogy Diogo eltitkolta, hogy nemzőképtelen, Nana végérvényesen kirúgja.

2022.08.04., Csütörtök 15:25 - 92. rész

Gisele, aki tudja, hogy Diogo akár gyilkolni is képes a pénzért, figyelmeztetni akarja Nanát, de ehhez be kell vallania, hogy éveken át a férje szeretője volt. Nana csalódottságában kirúgja Gisele-t a házból, és Alberto sem hiszi el a vádjait Diogóról. Willian és Pablo hazamennek, hogy segítsenek lebuktatni Diogót. Azt szeretnék, ha Gisele vallomásra bírná, és rejtett kamerával felveszik. Diogo úgy véli, mielőbb meg kell ölnie Albertót, még mielőtt Nana elválik tőle. Lulu befogadta Waguinhót, de Antonio erről hallani sem akar.

2022.08.05., Péntek 15:25 - 93. rész

Jefferson elhelyezi a kamerát Gisele és Willian lakásában, és a társaság Willian szobájában várja Diogo vallomását. Gisele provokáló kérdései után Diogo kiszúrja, hogy valami nincs rendben, és a lehallgatási terv füstbe megy. A fiaskó után mindenki magára hagyja Gisele-t. Fabio már abban sem hisz, hogy öccse gyilkosság áldozata lett. Gisele fél, hogy Diogo megöli senhor Albertót, ha senki nem tesz semmit. A varroda elkészíti a ruhákat a bemutatóra, az egész kiadó a divatbemutatóra készül. Diogo úgy gondolja, ott lesz alkalma megölni Albertót.