A sors könyvei 94-98. rész tartalma

A sors könyvei 94-98. rész tartalma

 

 

2022.08.08., Hétfő 15:20 - 94. rész

Gisele, miután a tévéközvetítésben észreveszi a színpadi munkásnak öltözött Diogót, elmegy a bemutatóra, hogy figyelmeztesse a családot, de senki nem hisz neki. Marcos megtiltja a biztonságiaknak, hogy beengedjék. Mivel az egyik modell rosszul lett, Paloma megkéri Alice-t, hogy ugorjon be helyette, ám ő nem vállalja. Gabriela viszont szívesen modellkedik, aminek Vicente is örül, aki szüleivel szintén jelen van. Diogo a zsinórpadláson átvágja egy reflektor kábelét, épp Alberto feje fölött. Gabriela felfigyel a zajra, félrelöki Albertót, de közben súlyosan megsérül.

2022.08.09., Kedd 15:20 - 95. rész

Mindenki a kórházban aggódik Gabriela felépüléséért, akinek vérre lenne szüksége, de olyan ritka a vércsoportja, hogy nem találnak megfelelő vért számára. Dr. Mauri biztosítja Palomát arról, hogy az összes vérbankban keresik a vért, de egyelőre nem túl jók a kilátások. Paloma úgy véli, Gabi az apja vércsoportját örökölhette, de Elias sajnos meghalt. Ám Paulo atya tudja, hogy Elias életben van, és felkeresi, hogy adjon vért a lányának.

2022.08.10., Szerda 15:20 - 96. rész

Paulo atya az egyetlen, aki tudja, hogy Elias életben van. Miután évekkel korábban biztonsági őrként részt vett egy páncélautó kirablásában, felkereste Paulo atyát, és meggyónt neki. Az atyát köti a gyónási titok, de ő maga felkeresi Eliast, és elmondja neki, hogy Paloma főnöke vagyonos ember, de még ő sem tud megfelelő vért szerezni. Elias, a haszonszerzés reményében Rióba utazik, hogy vért adjon. Paloma megdöbben, hogy volt férje életben van, de nagyon örül, hogy Gabriela megmenekül. Elias húzza az időt, azt mondja dr. Maurinak, hogy náthás, a véradással várni kell, míg meggyógyul.

2022.08.11., Csütörtök 15:20 - 97. rész

Yuri munkát szerez Gisele-nek az Őrült Kalaposban, és ő jobb híján elfogadja. Marcos Palomáéknál vacsorázik, nem meri magára hagyni Eliasszal, aki pofátlanul befészkelte magát a házba. Antonio közli Luluval, hogy úgy érzi, a házasságuk kihűlt, és Waguinho befogadásának ehhez semmi köze, de jobb, ha külön folytatják. Ramon sok időt tölt Gabival, mivel Elias azt igényli, hogy Paloma legyen otthon. Folyton talál valami kifogást arra, hogy miért nem ad vért egyelőre, végül kiböki, hogy mennyi pénzt kér azért, hogy megmentse a lányát. Nana reméli, hogy Mario szakít Silvanával.

2022.08.12., Péntek 15:20 - 98. rész

Elias azt követeli, hogy Marcos tűnjön el Paloma közeléből. Marcos felháborítónak tartja a kérést, de Paloma mindenbe beleegyezik, nehogy Elias eltűnjön, mert Gabinak már nincs sok ideje hátra vérátömlesztés nélkül. Paloma elviszi Elias Albertóhoz. Elias, látva a nagy házat és a jólétet, úgy dönt, hogy kétszeres pénzt kér, de Alberto közli vele, hogy ő nem zsarolható. Elias megkéri egykori bűntársát, Tadeut, hogy segítsen neki a pénzt átadásánál. Gabi egyre gyengébb. Mindenki aggódik, hogy meghal, mielőtt vért kapna. A kórházi ágyán Gabi elmondja Patricknak, hogy csak barátként szereti, mert Vicentébe szerelmes. Vicente nagyon boldog, hogy visszakapta Gabit. Silvana közli Marióval, hogy terhes.