Éjjel-nappal Budapest 2318-2322. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2318-2322. rész tartalma

 

 

2022.07.18., Hétfő 21:30 - 2318. rész

Kornélt még mindig nyomasztják a történtek, emiatt akaratlanul is ellöki magától Fannit, aki Rolandnak sírja el bánatát. Kornél úgy dönt, hogy inkább kerüli Livit és Rolandot. De Roland és Fanni eközben azt hiszik, hogy Kornél majd lenyugszik, ha többet vannak együtt négyesben, és meglepik Kornélt és Livit egy lazulós palacsinta partival az albérletben.

Vivi elhűl, amikor Gábor meglepetés ajándékáról kiderül, hogy az az anyja régi, ronda ruhája, és a fiú ragaszkodik ahhoz, hogy az anyukája kedvéért az legyen rajta majd a jeles napjukon. Vivi először kétségbe esik, míg nem sikerül egy új ruhát szereznie. Tivadar segítségével átalakítja a ruhát és Gábor azt hiszi, hogy ez még mindig az anyja ruhája. De Vivi magyarázkodni kénytelen, amikor Gábor rájön a turpisságra, és bedühödik.

2022.07.19., Kedd 21:30 - 2319. rész

Márk és Tekla közt áll a bál, Márk határozottan közli Teklával, hogy nem fogja csak úgy átengednie Zentét neki és még jogi lépésekkel is megfenyegeti őt. Ám miközben Márk valóban találkozik egy ügyvéddel, Karesz tanácsára és Zente kedvéért lemond a sárdobálásról, addig Tekla is felkeres egy ügyvédet. Itt megtudja, hogy anyaként minden jog nála van és Márk egyelőre nem tehet semmit. Hogy bebizonyítsa ezt Márknak, spontán lelép Zentével.

Rebeka összeveszik az apjával, mert Erik az online randijával dicsekszik Roland előtt, de kiderül, hogy nem mondta el a kiszemeltjének, hogy van egy lánya. Erik belátja, hogy hibázott, és ki akar békülni Rebekával. De Rebeka még dühösebb lesz, amikor Erik váratlanul érte jön az iskolába, mivel csinálni akar valamit a lányával. Rebeka kénytelen engedelmeskedni és maga is meglepődik, amikor a közös graffitizés közben nagyon jól érzi magát az apjával. Ám amikor Rebeka bűnbánóan bocsánatot akar kérni Eriktől a viselkedése miatt, ismét egy vita bontakozik ki közöttük.

Miközben Virág alig várja Dani születésnapját és titokban egy meglepetés bulit tervez, Daninak semmi kedve sincs egy nagy bulihoz, inkább a családja hiányzik neki, akikkel egyébként minden évben ünnepelni szokott. Amikor Dani hirtelen úgy dönt, hogy elmegy Győrbe, Dani csalódottságára Virág megpróbálja lebeszélni őt erről – nem is sejtve, hogy Virágnak hála a családja már a vonaton ül Budapest felé.

2022.07.20., Szerda 21:30 - 2320. rész

Virág folytatni akarja a szülinapi hangulatot, ezért elkéri Livitől Ricsi bácsi házának kulcsát. Ezalatt a villában áll a bál, Rebeka megsértődve elrohan otthonról. Rebeka aztán Lina győzködésére belemegy, hogy aznap lógjanak el a suliból, és inkább egy tóparton élvezzék a nyarat további két osztálytársuk társaságában. Rebeka nehezen oldódik fel, de Lina rábeszéli, hogy terelje el a gondolatait, majd az egyik fiú túlságosan tolakodóvá válik, Rebeka megviselten ismét elmenekül.

Lali nagyon idegesíti Vivit, aki szeretne élete nagy napjára koncentrálni. Úgy akarja Lalit eltávolítani a lakásból, hogy hazugsághoz folyamodik. Azt állítja neki, hogy Gábor távollétében azt szeretné, ha ma Lali felügyelné a munkát a műhelyben, és átvenné a főnök szerepét. Lali büszkén vállalja a feladatot.

2022.07.21., Csütörtök 21:30 - 2321. rész

Mesi és Erik aggónak, amikor nincs információjuk Rebekáról. Később kiderül, hogy Rebeka balesetet szenvedett és kórházba került. Rebeka nevelőszülei is felbukkannak a kórházban, és közlik Erikkel, hogy apaként leszerepelt, és a balesetnek következményei lesznek. Egyből ki is dobják Mesit és Eriket a kórházból, Erik szemrehányásokat tesz magának, és rossz szülőnek érzi magát.

Márk frusztrált, nem elég, hogy nagyon hiányzik neki a fia, az egyik vendége még azt is az orra alá dörgöli, hogy Rolandnak sokkal jobb a teste, mint bárkinek a teremben. Amikor mindennek a tetejébe Márk azt hiszi, hogy ellopták az új dzsekijét a BB-ben, és nem sokkal később viszontlátja ezt Rolandon a T.É.R-ben, bever egyet Rolandnak, és lelép a dzsekivel.

2022.07.22., Péntek 21:30 - 2322. rész

Erik gondterhelten arról panaszkodik Mesinek, hogy Rebekának vissza kell mennie a nevelőszüleihez. Bár Erik harcol a lányáért, a szülők magukkal akarják vinni Ausztriába Rebekát. Erik fogadalmat tesz, hogy soha nem fogja cserbenhagyni Rebekát. Erik őszintén próbálja meggyőzni Rebeka nevelőszüleit arról, hogy a lánya vele maradhasson.

Lina büszke magára, amikor Karesz megdicséri őt, milyen szorgalmasan tanult a sulira az elmúlt napokban. Lina még akkor is optimista marad azt illetően, hogy az iskolában minden jól fog menni, amikor egy szerencsétlen folytán tönkremegy a kiselőadása a laptoppal együtt. Ezek után összetűzésbe kerül Brúnóval, aki azt feltételezi róla, hogy a kiselőadás miatt lógni akart a suliból, és az egész osztály előtt lejáratja a lányt. Miközben Brúnó elégedetten ünnepli önmagát, Lina úgy dönt bosszút áll a férfin.