Éjjel-nappal Budapest 2328-2332. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2328-2332. rész tartalma

 

 

2022.08.01., Hétfő 21:30 - 2328. rész

Kornél újra kényes helyzetbe kerül, amikor felbukkan egy Livivel közös partifotó, amely elárulhatja őket. Kornél megpróbálja rákényszeríteni osztálytársát, hogy vegye le a fotót, de Brúnó elkapja. Amikor később Brúnó felbukkan az albérletben, és elkapja a fiút a fotó miatti durva viselkedéséért, Kornél hazudni kényszerül Fanninak, és előad egy féligazságot….

Lina alig bírja elviseli, hogy Karesz csalódott benne, és megpróbál kibékülni vele. Karesz azonban először tartja a távolságot, majd felrémlik benne, hogy megígérte Linának, hogy mindig mellette lesz. Lina nagyon megkönnyebbül, amikor Karesz adni akar neki még egy esélyt, és reménykedni kezd, hogy jóra fordul az élete. Ám az igazgató keresztülhúzza a számítását és emiatt, Lina dühösen úgy dönt bosszút áll Brúnón.

Lalit leszólítja egy gyönyörű ismeretlen nő, aki állítólag az ablakmosó fiúkra bukik, és randira hívja Lalit. Lali élvezettel a kollégái orra alá dörgöli a sikerét. Este, amikor kiderül az igazság a szép Ivettről, Lali teljesen maga alá kerül. Gábornak kell megvigasztalnia őt, amikor egyszer csak megjelenik a lány és bocsánatot kér Lalitól…

2022.08.02., Kedd 21:30 - 2329. rész

Dani és Virág folyamatosan veszekednek egymással. A veszekedés után Dani megint összefut Rebekával, akinek kikapcsolódásra van szüksége, ezért úgy dönt, elkíséri Danit a munkahelyére. Miután már eltöltöttek együtt egy kis időt a roncstelepen, Dani rájön, hogy Rebeka sokkal lazább, mint azt eddig hitte. Baráti viszony alakul ki köztük, ami persze Virágnak cseppet sem tetszik.

Kareszt mindjárt sokk éri, ugyanis megtudja, hogy Lina előző nap mit művelt. Szigorúan ráparancsol a lányra, hogy azonnal kérjen bocsánatot Brúnótól, akit ő maga is győzködni kezd, hogy adjon még egy utolsó esélyt a húgának. De minden hiába, a gyámügy levonja a következtetést Lina viselkedéséből, és úgy tűnik, lánynak vissza kell mennie a lakásotthonba. Karesz kétségbeesetten küzd a húgáért, aki teljesen kiborul a történtek miatt…

Gábort nagyon kimeríti eltitkolt munkáját Vivi előtt. Lali szerint csökkenne barátján a nyomás, ha Gábor végre bevallaná Vivinek, kinél vállalt másodállást. Gábor büszkesége viszont nem engedi ezt. Görcsösen kitart amellett, hogy jól van, semmi gond, és különben is össze akarja hozni Vivinek az álomesküvőt. De Lali továbbra is aggódik, ezért akcióba kezd.

2022.08.03., Szerda 21:30 - 2330. rész

Virág megkönnyebbül, amikor Danival kibékülnek, és ráveszi, hogy hallgasson a titkáról. Megígérteti vele, hogy kerüli Rebekát, és büszke rá, amikor a fiú tényleg tartja is magát ehhez. De látja rajta, mennyire szenved, és elhatározza, hogy kiruccannak, hogy kicsit eltereljék a gondolataikat. De aztán Rebeka közli vele, hogy igenis meg fogja hódítani Danit. Virágban feltámad a féltékenység és leteremti a lányt.

Kira ingerült, amiért Milán folyton mindenféle őrültségbe akarja belerángatni, és bosszús, mert úgy érzi, a kapcsolatuk sokkal inkább szól a fiúról, mint róla. Amikor aztán munka helyett egy szexista reklámfilmben kellene szerepelnie, kiakad, és beolvas neki. Milán helyett inkább Vivivel tölti az estét, és nagyon jól mulat.

2022.08.04., Csütörtök 21:30 - 2331. rész

Rebeka véletlenül meghallja Virág beszélgetését, amiből kiderül számára, hogy Virág és Dani kapcsolata válságban van, és újra reménykedni kezd a nagy szerelmét illetően. Lina is arra biztatja őt, hogy használja ki a helyzetet, és szerezze meg Danit magának. Eközben Virág tesz még egy utolsó próbálkozást, hogy adjanak egy esélyt a kapcsolatuknak Danival.

Márk a Body Burn-ben összefut Rolanddal, és tisztázzák, hogy szent köztük a béke, Roland meghívja őt, hogy valamikor később ugorjon be a T.É.R.-be egy sörre. Nem sokkal később Márknak sikerül elérnie Teklát telefonon, aki továbbra is homályban tartja előtte a visszatérésével kapcsolatos részleteket. Márk teljesen tehetetlennek érzi magát, és arra használja Roland meghívását, hogy a T.É.R.-ben űzze el a bánatát.

Lali fel van villanyozva, amikor az egyik ügyfél a műhelyben egy mulatós előadót keres a mai esküvőjére, mert megbetegedett az énekes, akit felkértek. Lali nagyon izgatott, és jó esélyt szimatol, hogy ezzel a munkával további megbízásokra is szert tehetne. Azt akarja, hogy minden tökéletesen sikerüljön, ám többet iszik a kelleténél, és részegen botrányos fellépést produkál.

2022.08.05., Péntek 21:30 - 2332. rész

Amikor Gábort elrabolják a haverjai a legénybúcsújára, Vivi eleinte nem igazán lelkesedik a dologért. Később azonban Vivi is jobb kedvre derül, amikor Kira és Tivadar a lánynak is szerveznek egy spontán lánybúcsút. Azonban mindkét buli döcögősen indul, mivel Gábort egy félreértés miatt majdnem letartóztatják, aminek Viviék véletlenül a szemtanúi lesznek, és amitől Vivi dühös lesz Gáborra. Míg Gábor egyre frusztráltabb a legénybúcsú miatt, Vivinek egyre több kétsége van afelől, hogy Gábor az esküvő után valóban megváltozik-e.