Éjjel-nappal Budapest 2333-2337. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2333-2337. rész tartalma

 

 

2022.08.08., Hétfő 21:30 - 2333. rész

Dani nagyon ki van borulva: egyrészt nagyon örül annak, hogy megint kibékült Virággal, másrészt bűntudata van Rebekával kapcsolatban. Amikor megtudja, hogy Rebekát mennyire megbántotta az, hogy kibékült Virággal, Dani aggódva attól fél, hogy ki fog derülni az igazság. Ezért kétségbeesetten könyörög Rebekának, hogy tartsa meg a titkukat.

Mesi megbántódik, amikor megtudja, hogy Bence jelentkezett Rolandnál, őt viszont egyáltalán nem kereste. A frusztrált Mesi munkával akarja elterelni a gondolatait Bencéről, és ingerülten reagál, amikor Roland egy kisegítőt tesz mellé a T.É.R-be. Mesi nem túl lelkesen kezd el foglalkozni az új kollégával, akit egy nagypofájú alaknak tart.

2022.08.09., Kedd 21:30 - 2334. rész

Karesz aggódni kezd, amikor meglátja, hogy mennyire kikészítik Linát a lányok a lakásotthonban. Rögtön cselekedni akar. Ám sokként éri őt, amikor megtudja, hogy Linát nevelőszülőkhöz akarják adni. Kétségbeesetten elkezd kiutat keresni, hogy megmentse ettől Linát. Ám Lina ismét meggondolatlan lépésre szánja el magát, ezzel keresztülhúzza Karesz terveit…

Márknak még mindig nehezére esik, hogy normális mederben terelje az életét. Ezért is lesz nagyon hálás, amikor Rolandnak sikerül elterelni a figyelmét és egy kisebb konkurenciaharcba kezdenek. Márk azt állítja Roland előtt, hogy simán el tudna vezetni egy bárt, miután Roland gúnyosan beszélt Márk Body Burn-ös munkájáról. Amikor Márk beugrik a T.É.R.-be Roland helyére, gyorsan a teljesítőképessége határára jut, amikor koktélokat kell készítenie spicces lányoknak.

Rebeka tanúja lesz Virág és Dani egyik vitájának, amikor Dani elutazik, hogy meglátogassa a családját. Rebeka titokban megint reménykedni kezd, hogy Dani kapcsolata Virággal megingott és Danit meghódíthatja. A vágyakozása és az önteltsége Virággal szemben oda vezet, hogy újra és újra összekapnak egymással, míg végül a vita elszabadul.

2022.08.10., Szerda 21:30 - 2335. rész

Amikor Gábor Dolest cukkolja, hogy nincs autója, úgy dönt, hogy vesz egyet, amúgy is régóta tervezte. Doles végül szemet vet egy dögös tuningautóra, aminek állítólag nevetséges az ára. Doles félresöpri Gábor figyelmeztetéseit, mintha csak a kollégája irigységéről lenne szó. Doles összehaverkodik az eladóval, és nagyon büszke az új járművére, azonnal el is indul egy körre.

Karesz kétségbeesett kísérletet tesz, hogy kibéküljenek Linával, amikor véletlenül sikerül megakadályoznia, hogy Linát újra megalázzák a lakótársai. Lina ennek ellenére durván eltaszítja magától, amit Karesz nem tud megemészteni. Miután kétségbeesetten megnyílik Mesinek, a lány kérdőre vonja Linát és közli vele, hogy a bátyja mindent megtett érte.

2022.08.11., Csütörtök 21:30 - 2336. rész

Tekla még mindig rettentően haragszik Márkra, és nem akar enyhülni, mikor a férfi arra kéri őt, hogy engedje találkozni a fiával. Milán és Karesz hiába próbálnak a lelkére beszélni, Tekla megmakacsolja magát. A nő akkor is kemény marad, amikor Márk az érzelmeire próbál hatni.

Amikor Kira megtudja, hogy Vivivel kettesben kell átszámolnia a leltárt, hogy megtalálja a hibát, azonnal elbizonytalanodik. Még nehezebben mond igent arra, hogy megkóstolja Vivivel az esküvőre szánt ételeket és italokat. Később úgy döntenek, hogy a Frufruban újra találkoznak, hogy még egyszer megbeszéljenek mindent.

2022.08.12., Péntek 21:30 - 2337. rész

Livi mindent elkövet, hogy amennyire lehet, megtartsa a titkát. Livi a lelkiismeret furdalása miatt még jobban kikészül Roland hirtelen lelkesedésétől, de a férfi később elnézést kér, amiért lerohanta az érzéseivel. Livi megbocsát neki, és lefekszenek egymással. A szex után Roland kedvesen gondoskodik Liviről, amitől Livi ráébred, mennyire vágyott rá, hogy Roland ennyire szeresse.

Lali nagy mellénnyel megérkezik a műhelybe, és azonnal azzal henceg, hogy a múltkori fellépése az esküvőn óriásit megy a neten, már felkérések is érkeznek, hogy lépjen fel. Miközben Doles szkeptikus, hogy valóban komoly-e ez a megkeresés, Lali megbabonázva úgy dönt, hogy elfogadja a szexi Tina ajánlatát - mit sem sejtve arról, hogy a nő a legjobb barátnője férjének temetésére akarja őt lefoglalni.