Keresztanyu 4. évad, 6-10. rész tartalma

Keresztanyu 4. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2022.08.01., Hétfő 20:10 - 4. évad, 6. rész

Tőrbe csalva

Bonyolódnak a szálak az őrsön, Tivadar alapos fejmosást tart a fiúknak, ám egyiküknek támad egy mentőötlete… Marozsán izgalmas feladattal bízza meg Annabellát, Huba pedig megismer egy új családtagot. Szemereki összehívja a polgármester-választás jelöltjeit, közben pedig folytatódik a harc a bányáért. Ezúttal sikerülhet megakadályozni Topoliszék tervét?

2022.08.02., Kedd 20:10 - 4. évad, 7. rész

Nyomok a tóparton

Babos jó szamaritánusként segít egy segítségre szoruló felebarátján. Krasznahorkai munkába állítja az új kémpárost. Petra belevág a műhely megújításába, de közben valami egészen más miatt izgul. Sótonyi Hubával ismerkedik, és lehet, hogy kiderül, hogy mégis van bennük valami közös. Ludmilla terve nem úgy sül el, mint várta, de ezúttal is sikerül megúszni a botrányt?

2022.08.03., Szerda 20:10 - 4. évad, 8. rész

Terefere

Krisztina és Zarathustra közös akcióján nem várt bonyodalmak merülnek fel. Miközben Ludmilla és Damil tisztázni szeretnék magukat egy félreértés alól, Mariannt és a lányokat még a kampánycsend sem állíthatja meg, hogy biztosítsák Róza mama győzelmét. Klárika váratlan szövetségesre lel, és a gyilkossági ügy is újabb fordulatot vesz...

2022.08.04., Csütörtök 20:10 - 4. évad, 9. rész

A turné

Damil az őt és Pitykét ért igazságtalanságok miatt harci üzemmódba kapcsol, és egyedül kezd akcióba. Babos bandája turnéra indul az eltökélt Bonifác atya kíséretében. Míg a rendőrök Márkot keresik, ő felkeres egy régi jó ismerőst, hogy segítsen neki elkapni az igazi gyilkost.

2022.08.05., Péntek 20:10 - 4. évad, 10. rész

Makkosszállás új polgármestere

Indul a választás második fordulója, de nem csak ez tartja izgalomban a makkosszállásiakat. Janira veszély leselkedik, Zarathustra pedig újra Annabella társaként nyomoz. Az epizód végére pedig az is kiderül, ki lesz Makkosszállás új polgármestere.