Szerelem és más bajok 63-67. rész tartalma

Szerelem és más bajok 63-67. rész tartalma

 

2022.07.18., Hétfő 16:40 - 63. rész

Arif el akarja mondani Ozannak, hogy nem ő Ela apja, de Çagla végül ráveszi, hogy ne tegye. Arif vissza akar vonulni az üzleti életből, ezért a gyerekeire bízza a cég irányítását. Emiatt Çinarnak haza kellene költöznie. Esra nem akarja ezt, mert attól fél, hogy kiderül a titka, ezért válaszút elé állítja Çinart. Çinar megpróbál apjával még egyszer beszélni erről, de apja hajthatatlan. Çagla meghallja Çinar és Esra beszélgetését, amikor Atlas valódi apjáról beszélnek. A cég bajba kerül, mert a londoni szálloda, amivel szerződésben állnak, csalásba keveredik.

2022.07.19., Kedd 16:40 - 64. rész

Çagla megpróbálja rábeszélni Çinart, hogy menjenek vissza, különben lehetséges, hogy Ozan megtudja, hogy Atlas az ő fia. Eko és Elif a tengerparton sétálnak, és Atlas meglátja őket, így el kell mondaniuk Yalçinnak, hogy Ekremet kirúgták. Ekrem megígérteti Atlasszal, hogy nem mondja el Zümrütnek, amit megtudott. Esra elmondja Musának, hogy szerintem Ayaz Karakocnak személyes problémái vannak vagy a céggel vagy Ozannal. Ezt később Musa tovább adja Ozannak, aki megbízza, hogy nézzen utána Ayaznak. Ayaz megtudja, hogy Esra kutat utána. Atlas mégis elkotyogja Zümrütnek, hogy kirúgták Ekremet, ezért Zümrüt le akarja fújni az esküvőt.

2022.07.20., Szerda 16:40 - 65. rész

Zümrüt és Menekse elmennek ruhát vásárolni Eliffel és Ekremmel. Mindkettejüknek ugyanaz a ruha tetszik, ezért mindketten ugyanolyan ruhát vesznek. Musa elmondja Ozannak, hogy minden, amit Ayazról talált, az nem régebbi öt évnél, azelőttről viszont nincs semmi. Esra elmegy a kávézóba, és amíg vár, megjelenik Ayaz, és nyilvánvalóvá teszi Esra számára, hogy sok mindent tud róla. Elif megkéri Ekremet, hogy hozza el az menyasszonyi ruháját, de nagyon vigyázzon rá. Esra elmondja Ozannak, hogy Ayaz utána ment a kávézóba, mire Ozan feldühödik, és elmegy Ayazhoz, hogy kérdőre vonja, mit akar tőle.

2022.07.21., Csütörtök 16:40 - 66. rész

Elif és Ekrem esküvőjén Çagla keserűen figyelmezteti Çinart, hogy Ozan úgy döntött, elválik tőle, nehogy fivére is ugyanígy járjon. Az esküvőn megjelenik Ayaz is, és Esra csak nagy nehezen tudja megakadályozni, hogy Ozan összeverekedjen vele. Menekse és Yalçin kénytelen fizikai erőszakot alkalmazni, hogy Zümrüt magukra hagyja a fiatalokat a nászéjszakán, azonban Zümrüt megszökik tőlük és belopózik a lakásba, de Ekrem azt hiszi, tolvaj, és leüti. Çagla megfenyegeti Ozant, ha elválik tőle, korlátozni fogja, hogy mikor láthatja a kislányát. Esra kiprovokálja Ozannál, hogy elmenjen vele és felkeressék Farukot, Ozan apját.

2022.07.22., Péntek 16:40 - 67. rész

Ozant megdöbbenti Faruk állapota, és kijelenti Esrának, hogy megbánta, hogy meglátogatta az apját, egyúttal megkéri, hogy tartsa titokban Elif előtt, hogy van egy féltestvérük. Ekrem a cégnél nagyon népszerű lesz, mint bukméker, azonban Gaye büntetésül egy üres irodába száműzi, és a laptopját is elveszi. Ayaz meglátogatja a gyanútlan Zümrütöt és Elifet. Ozan teljesen kiborul, amikor elmegy Eláért az óvodába, és kiderül, hogy Çagla utasítására a kislányt már elvitte a bébiszitter; mikor felkeresi Çaglát, a nő ultimátumot ad neki: vagy visszavonja a válókeresetet, vagy nem láthatja többet Elát.