Szerelem és más bajok 68-72. rész tartalma

Szerelem és más bajok 68-72. rész tartalma

 

2022.07.25., Hétfő 16:40 - 68. rész

Çagla elviszi Elát Ozan tudta nélkül. Ozan felháborodottan hívja, mire Çagla azt válaszolja, hogy akkor láthatja Elát, ha mégsem válik el tőle. Ozan az apjáról kérdezi Zümrütöt, de ő nem akar beszélni róla, mert túl fájdalmas. Ekrem véletlenül betéved egy tárgyalóba a cégnél, ahol két férfi azt hiszi, hogy rá vártak. Ekrem addig handabandázik, amíg nyélbe nem üti az üzletet a férfiakkal. Gaye meglátja, mi történt, és rásózza Ekremre az összes aktát, amelyek ezekre az ügyfelekre vonatkoznak. Ozan megtudja, mit tett Ayaz, ezért megkéri Musát, hogy hozzon össze aznapra egy vacsorát a Mirliton legnagyobb ügyfeleivel. Ozan bocsánatot kér Esrától, de Esra úgy véli, jobb lenne, ha tartanák a távolságot egymástól.

2022.07.26., Kedd 16:40 - 69. rész

Çinar letolja Ozant, mert úgy értelmezi azt, hogy Ozan elvitte Atlast orvoshoz, hogy Esra körül legyeskedik. Ekremet elhalmozzák munkával, ezért fel akar mondani, de végül rájön, hogy az nem lenne szép tőle. Ezért úgy dönt, inkább kirúgatja magát. Ozan elgondolkodik azon, amit Cinar mondott, és úgy véli, tényleg túl sok időt tölt Esra körül. Yildiz felhívja Ozant, hogy megjöttek Çagláék, ezért Ozan azonnal elrohan Elához. Esra kedvéért sem áll meg, aki épp eldöntötte, elmondja Ozannak, hogy Atlas az ő fia. Ekrem tényleg próbálkozik, hogy kirúgják, de visszafelé sül el: Gaye szerint ő kiváló dolgozó. Elif elmondja Zeynepnek, hogy még nem hálták el a nászéjszakájukat Ekremmel, és Elif attól tart, már nem tetszik Ekremnek.

2022.07.27., Szerda 16:40 - 70. rész

Çinar elintézi Ayazt, de nem mondja el Esrának, hogyan tette. Menekse és Yalçin egy randit szervez Zümrütnek, Rükneddin, a kiválasztottjuk meg is érkezik a randira, azonban Zümrüt nem kedveli az öregurat és mindent elkövet, hogy távol tartsa magától. Ozant felhívják Ela óvodájából, hogy a kislány az apja után sír, ezért Ozan elmegy érte és magával viszi Zümrüthöz, aki éppen Menekse éttermében van. Amikor Çagla megtudja, hogy Ozan elvitte a lányát, kihívja a rendőrséget az étteremhez, ahonnan nagy botrány közepette Çagla elszakítja Elát az apjától. Az ügyvédje tanácsára az ügyet úgy állítja be, mintha Ozan elrabolta volna a gyereket, és ezt a bíróságon Ozan ellen akarja felhasználni.

2022.07.28., Csütörtök 16:40 - 71. rész

Ekrem és Elif romantikus estéjét Ekrem nagybátyja szakítja félbe. Rükneddin szerenádot ad Zümrütnek. Çagla megtudja, hogy Mert odament a lányához a parkban, ezért felszólítja, hogy tartsa távol magát Elától. Mert a bíróságon rákényszeríti Çaglát, hogy láthassa a lányát. Çagla végül beleegyezik ebbe. A vezetői ülésen megjelenik Ayaz, ahol Ozan megtudja, hogy Ayazt Çinar hozta be a cégbe. Çinart elhagyja Esra, mert nem tudja megbocsájtani neki, hogy a fiát és őt veszélybe sodorta azzal, hogy Ayazt behozta a cégbe. Çinar úgy gondolja, ezzel a lépésével tudja a családját megvédeni. Esra hazaköltözik a szüleihez. Ayaz elmondja Ozannak, hogy ő Atlas fia. Ozan bosszút tervez Esra ellen, el akarja venni tőle Atlast.

2022.07.29., Péntek 16:40 - 72. rész

Zümrüt elhatározza, hogy bosszút áll Meneksén, amiért rászabadította Rükneddint. Azt hazudja Nerimannak, hogy már csak három hónapja van hátra, és a lelkére köti, nehogy elmondja Meneksének. Neriman persze elmondja neki, és ez az, amit Zümrüt akart. Eren bevallja Ekremnek, hogy tetszik neki Gaye, és a segítségét kéri, hogyan adhatná a tudtára. Ekrem végül lediktál egy szerelmes levelet neki, de túl hosszú lesz, ezért hazaviszi, hogy lerövidítse. Ozan Esra tudta nélkül elviszi Atlast egy parkba, és Esra dühös lesz, amikor megtudja. Elmondja Ozannak, hogy nem viheti el Atlast sehova a tudta nélkül. Mert felhívja Çaglát, és elmondja, hogy látni akarja Elát.