Szerelem és más bajok 73-77. rész tartalma

Szerelem és más bajok 73-77. rész tartalma

 

2022.08.01., Hétfő 16:40 - 73. rész

Ekrem elmagyarázza a helyzetet Elifnek, de ő nem hisz neki. Ozan Çaglával vacsorázik, majd felhívja Musát, és megkéri, hogy keresse meg, Mert hol lakik. Çinar vesz két jegyet Londonba magának és Atlasnak. Menekse „gyógyszert” készít Zümrütnek, ami főleg csípős paprikaporból áll. Elmondja Zümrütnek, hogy tud a betegségéről, és majd ő segít neki meggyógyulni. Megeteti vele a csípős gyógyszert, elveszi a karkötőit, majd a lelkére köti, hogy pihenjen, és ne mozduljon a kanapéról...

2022.08.02., Kedd 16:40 - 74. rész

Esra és Ozan próbálja eljátszani a tökéletes párt Atlas miatt, de egymással nehezen jönnek ki. Esra féltékeny Ozan barátaira és megkéri, hogy próbáljon házasemberként viselkedni. Rüya elviszi Ozan ruháit Ozan házába, ahol Esra rajtakapja, amint a ruhái között kutat. Esra viszont megsajnálja és néhány ruhát Rüyának ajándékoz. Rüya rájön, hogy Ozan és Esra külön hálószobában alszanak.

2022.08.03., Szerda 16:40 - 75. rész

Ozan és Esra továbbra is csak kifelé mutatja, hogy házasságuk harmonikus. Zümrüt meghívja Yalçin volt menyasszonyát az étterembe, emiatt Menekse elhagyja Yalcint és elköltözik a lányához. Pinar lebetegszik, ezért Rüya felajánlja Ozannak, hogy átveszi Pinar helyét az estély lebonyolításában. Az estély nem úgy alakul, ahogyan Ozan eltervezi, nem talál befektetőket a cégének. Rüya terve bejön, Ozan hazaviszi az estély után. Menekse és Zümrüt arra gyanakszik, hogy Esra és Ozan házasságával valami gond van. Ezt számon is kérik Esrán.

2022.08.04., Csütörtök 16:40 - 76. rész

Miután Meliha bocsánatot kér és hazamegy, Yalçin elmeséli Meneksének, hogy Elif kidobta Ekremet, és a fiú megint őket „boldogítja” majd otthon. Esra megígéri Ekremnek, hogy segít kibékíteni Eliffel. Rüya este elmegy Ozanék lakására azzal, hogy majdnem elütötte egy autó, mert a céges papírokat akarta Ozan után hozni, holott saját maga okozta sérüléseit, hogy felhívja magára Ozan figyelmét. Miután a cégtől a kifizetetlen számlák miatt több értéktárgyat is zárolnak, Ozan és Esra azon töri a fejét, honnan szerezhetnének készpénzt.

2022.08.05., Péntek 16:40 - 77. rész

Ozan és Esra nagyon boldog, hogy Hilmi úr segítségével megmenekül a vállalat, azonban Ozant kellemetlen meglepetés éri: a Hilmi úr által említett unokafivérről, aki őt képviseli majd a cégnél, kiderül, hogy Esra egykori, londoni főnöke; Efe igen jóképű és rámenős fiatalember. Elifet felháborítja, hogy anyja a háta mögött máris leszervezett egy válóperes ügyvédet. Esra elmeséli döntését Zeynónak, hogy finom vacsorát főz és megbeszéli Ozannal, hogy éljenek igazi férj és feleségként, egy családként; nem sejti azonban, hogy Rüya kihallgatja a beszélgetést és csapdát állít Ozannak és Esrának is.