Szerelem és más bajok 78-82. rész tartalma

Szerelem és más bajok 78-82. rész tartalma

 

2022.08.08., Hétfő 16:40 - 78. rész

Ozan féltékeny Efére, és arra, hogy pizzát sütött Esrának. Musa és Zeynep az eljegyzési évfordulójukat ünneplik, de mivel Musa még mindig nem akarja kitűzni az esküvő dátumát, Zeynep dühös lesz rá. Ozan, Musa és Ekrem összeülnek, kibeszélni a lányokat, miközben Zeynep, Elif és Esra ugyanezt teszik Menekse éttermében. Elif, Zenyep, meg Musa és Ekrem végül csak arra jutnak, hogy szeretik a másikat, ezért a fiúk elmennek az étterembe, ahol Ozan azonnal pizzát akar sütni, hogy bizonyítsa, az nem is olyan nehéz. Ekrem hazakíséri Elifet, és közben kibékülnek, amit Zümrütnek nem tetszik. Rüya és Baris betörnek Esráékhoz, de csak egy karkötőt találnak.

2022.08.09., Kedd 16:40 - 79. rész

Esra és a csapata keményen dolgozik a prezentáción, miközben Ozan azt mondja a saját csapatának, hogy nekik elég lesz fél óra is. Megbízza Ekremet, hogy tudja meg, Esráék mivel álltak elő, de Esra hazudik Ekremnek, így félrevezeti Ozant is. Zümrüt húsgombócokat kezd árulni közvetlenül Menekse étterme mellet. Az első órában ingyen adja, ezért Menekse étterme kiürül. Végül Menekse és Yalçin is megkóstolják a húsgolyót, és rájönnek, milyen finom. Nem értik, ez hogy lehet. Rüya eléri, hogy Ozan előre oda adja neki az első fizetését, amit később Barisnak ad. Esra és a csapat átmegy Esráékhoz dolgozni, ahol Efe megint pizzát süt, és ettől Ozan még féltékenyebb lesz.

2022.08.10., Szerda 16:40 - 80. rész

Menekse és Zümrüt között ádáz verseny alakul ki; a vevők hajkurászásában mindkét fél túllép bizonyos határokat. Esra csapata – Efe szervezésében – elmegy megünnepelni győzelmét egy diszkóba, de Ozan, akit nem hívtak meg, olyan féltékeny lesz, hogy végül ő is megjelenik Musával. Elifnek és Ekremnek feltűnnek Zümrüt éjszakai kimaradozásai, de azt hiszik, titkos szerető van a dologban; közben Menekse és Yalçin viszont követik az asszonyt. Esra rájön, hogy Rüya miatt élt abban a tévedésben, hogy Ozan kettesben ment ünnepelni Leylával. Baris – Rüya ötletére – tönkreteszi Esra kocsijának fékrendszerét. Zümrütöt elrabolja a helyi húsgombóc-maffia vezérének két embere, mert veszélyezteti a bizniszüket.

2022.08.11., Csütörtök 16:40 - 81. rész

Zümrütöt bosszantja, hogy senki nem hiszi el neki elrablása történetét. Amikor Atlas beteg lesz, Ozan Esra kocsijával megy el gyógyszerért, és mikor rájön, hogy nem fog a fék, szándékosan egy fának hajt, hogy ne okozzon nagyobb balesetet. Zümrüt azt hiszi, hogy Ekrem és Elif el akar költözni, és megrémül, hogy magára marad, emiatt Neriman tanácsára mindenkivel nagyon kedvesen viselkedik, ami általános értetlenséget okoz. Esra számon kéri Rüyát a vacsora miatt, amire állítólag Ozan kettesben ment Leylával; az ügyetlen magyarázkodás után egyre gyanúsabb neki a lány viselkedése. Ozan a távollétében Musával ellenőrizteti Esrát és Efét, de végül nem bírja ki, és bemegy az irodába. A csinos modell, Andrea érkezése és nyilvánvaló flörtje Ozannal megzavarja Esrát.

2022.08.12., Péntek 16:40 - 82. rész

Zümrüt nagyon kedves mindenkihez, azért, hogy ne veszítse el a családját. Esra, Elif és Zeynep féltékeny Andreára. Esra bezárja Andreát a lakókocsijába, ahol Andreának pánikrohama lesz és kórházba kell szállítani. Esra és Ozan útban a kórház felé összeütközésbe kerülnek egy másik autóssal. Mivel Ozan látta, hogy Esra miatt lett rosszul Andrea, később rábeszéli Esrát, hogy kérjen bocsánatot Andreától, azért, hogy a modell és a cég között a közös munka folytatódhasson. Esra bocsánatot kér, de nem ismeri el a bűnösségét. Ekremnek eljár a szája Zümrüt előtt Ozan balesetéről. Zümrüt elrohan a fiához és az éjszakát is Ozannál tölti.