A sors könyvei 99-103. rész tartalma

A sors könyvei 99-103. rész tartalma

 

 

2022.08.15., Hétfő 15:20 - 99. rész

Rosemary, Elias felesége, megjelenik Paloma házában, és féltékenységében mindent összetör. Marcos felkeresi Paulo atyát, és elmondja neki, hogy Elias zsarolja őket, addig nem hajlandó vért adni, míg készpénzben meg nem kapja a kért összeget. Brazíliában ekkora összeget csak három nap után adnak ki a bankok, addig Marcos nyomozni kezd Elias után, nehogy felszívódjon véradás nélkül. Ramon felajánlja a segítségét Marcosnak a nyomozásban, és kifaggatja a kocsmában Elias barátját, Tadeut.

2022.08.16., Kedd 15:20 - 100. rész

Marcos felkeresi Rosemaryt, és azt hazudja neki, hogy ő is féltékeny Eliasra, ahogy Rosemary Palomára. Amikor Rosemary beengedi Marcost, ő lefotózza a bankos zsákot, amit annak idején Elias a pénzszállítóból rabolt el. Elias és Tadeu felkészülnek a pénz átvételére. A szociális munkás felkeresi Toshit és Leót, meggyőződik róla, hogy harmóniában élnek, ezért Toshit nem kell kiutasítani az országból. Marcos és Machado intézkednek, hogy Eliast tartóztassák le a véradás után. A pénz átadásának reggelén Alberto emlékezetkieséssel ébred.

2022.08.17., Szerda 15:20 - 101. rész

Miután a Prado Monteiro család megszerzi a pénz, Elias hajlandó vért adni a lányának. Bűntársa, Tadeu, fegyverrel tartja sakkban Albertót, Marcost és Machadót, majd úgy dönt, kijátssza Eliast és elviszi a pénzt. Rosemary, attól tartva, hogy Elias lelép, a kórházba hajt. A parkolóban elgázolja Tadeut, majd Eliasszal menekülnek a rendőrök elől. Amikor balesete szenvednek, és Elias magára hagyja, hátulról lelövi a férfit. Gabriela egyre jobban van a vérátömlesztés után. Alice-t értesítik, hogy könyve döntős lett a fiatal írók versenyében.

2022.08.18., Csütörtök 15:20 - 102. rész

Marcos meglepődik, amikor Alice-t a kiadóban látja. Ekkor derül ki, hogy az ő könyve az egyik döntős az ifjú írók versenyén, amit Bom Successó-i stréber álnéven írt, ráadásul meg is nyerte a versenyt. Mario meglátja, hogy az állítólag terhes Silvana pezsgőzik, és kérdőre vonja. A jelen lévő riporterek nem tudják eldönteni, ki hazudik. Silvana bevallja Mariónak, hogy nem terhes, csak nem akarta, hogy szakítson vele. Mario úgy dönt, Nanával marad, Silvana nagy bánatára. Az arcfelismerő rendszerrel Jeff azonosítja Diogót a divatbemutató biztonsági felvételein.

2022.08.19., Péntek 15:20 - 103. rész

A hirtelen meggazdagodott Diogo bosszút akar állni az egész Prado Monteiro családon, és rá akarja venni Gisele-t, hogy menjen vissza hozzá, de Gisele nemet mond, és Yuri-t választja. Léo és Toshi megdöbbenésére betoppan Marie, és megzavarja kettejük idilljét. Toshi szomorú, mert úgy véli, Léo a francia lányt választja helyette. Diogo megjelenik a könyvkiadóban, és mindenki roppant ellenségesen fogadja.