Az érzelmek tengerén 2. évad, 6-10. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 6-10. rész tartalma

 

2022.08.22., Hétfő 18:55 - 2. évad, 6. rész

Miután Zahide megjelenik Ibrhimnál, Musztafa képtelen elviselni az anyja jelenlétét. Ecéhez fordul, de a lány sem ér rá. Fatih, a motoros fiú ugyanis arra kéri, mutassa be Miratnak. Deniz megtudja, hogy mit csinált a lánya. Alihant vonja felelősségre és megfenyegeti, hogy mindent kitálal a gyerekeknek. Sebnem felkeresi Hulyat, és bár látszólag támogatja a barátnőjét, magában a bosszúra készül. Ehhez pedig Artunt szeretné felhasználni.

2022.08.23., Kedd 18:55 - 2. évad, 7. rész

Fatih a lovardában marad, ahol megpróbál Mirattal barátkozni. A fiút azonban jól láthatóan Ece is érdekli. Ozan kórházba kerül, és műteni kell, a kisfiút körülmetélik. Az ezt követő hagyományos ünnepséget Mirat szervezi, ami nemcsak Ece szemét szúrja, hanem Alihannak sem tetszik. Fikriye egyre többet kotnyeleskedik a szomszédjai körül, amivel kellemetlen helyzetbe hozza Diyart.

2022.08.24., Szerda 18:55 - 2. évad, 8. rész

Ahogy Fikriye emlékezni kezd, egyre jobban gyanakszik Diyarra. Figennek megtetszik Fatih és nem is titkolja. Musztafa annyira elutasítja Zahidét, hogy az asszony egy szomorú döntést hoz. A fiú ráadásul nagyon féltékeny Ecére Fatih miatt. Kiderül, hogy utóbbi nem véletlenül került Mirat útjába. Fikriye és Turgut között egyre jobban elmérgesedik a viszony. Hulya jelenetet rendez Ozan ünnepségén, és rosszul lesz.

2022.08.25., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 9. rész

Ozan ünneplése gyorsan botrányba fullad, amikor megjelenik Alihan. Mirat és a volt férj összeverekszik. Sirzat a szeretőjét kéri meg, hogy kémkedjen Mirat házánál. Musztafa és Ece között egyre több a veszekedés. A fiú azonban nem sokáig foglalkozhat ezzel, mert otthon megtalálja anyja búcsúlevelét. Ibrahim viszont megtalálja Zahidét, és arra kéri a fiát, hogy bocsásson meg az anyjának.

2022.08.26., Péntek 18:55 - 2. évad, 10. rész

Alihan nem hagyja békén Denizt és találkozót kér. A férfi mindent elkövet, hogy visszaállítsa a régi életét, és elviszi a volt feleségét a család számára vásárolt új házba. Turgut egy kétes üzletbe ugrik bele, amit örömmel újságol Fikriyének, ám az asszony átlátja a helyzetet. Fatih, azaz Josef találkozóra hívja Ecét, de a kiruccanásnak nem lesz jó vége.