A sors könyvei 104-108. rész tartalma

A sors könyvei 104-108. rész tartalma

 

 

2022.08.22., Hétfő 14:05 - 104. rész

Diogo közli, hogy ő rendelkezik Eric Feitosa könyvének jogaival, és ha visszavonja a kiadást, tönkreteheti a Prado Monteirót. Machado, a család ügyvédje, úgy véli, nem tehetnek semmit, hacsak be nem bizonyítják, hogy nem, Diogo írta a könyvet. Silvana segítségével Willian, Pablo, Thaissa és Pablo betörnek Diogo szállodai lakosztályába, ám ő otthon van, és kidobja őket. Ezután a bérelt lakásába mennek, hátha hagyott ott valami nyomot, de csak néhány nyugtát találnak egy távoli étkezdéből.

2022.08.23., Kedd 14:05 - 105. rész

Marcos mindenáron be akarja bizonyítani, hogy Diogo csak ellopta a kéziratot, nem ő a szerző, ám egyelőre erre nincs sok esély. Diogo kiköti, hogy senki mással nem egyezkedik, csak Albertóval. Alberto belemegy a találkozóba, és Diogo előadja pimasz követeléseit. Marcos, Thaissa és Fabio tovább nyomoznak Diogo után. Thaissa és Fabio a lezuhant reflektor tartóján egy rágót találnak, amit DNS-vizsgálatra küldenek egy pohárral, amiből Diogo ivott. Luan és Waguinho kibékülnek. Waguinho közli barátjával, hogy Alice meg ő együtt járnak.

2022.08.24., Szerda 14:05 - 106. rész

Diogo annyira felbosszantja Marcost a kiadóban, hogy elveszíti az önuralmát, és megüti. Diogo követeli Nanától, hogy rúgja ki Marcost. Nana időt szeretne nyerni, hogy kitalálja, hogyan szabadulhatna meg a kiadó Diogótól, ezért öccsét kirúgja. Diogo bosszúhadjáratának listáján Marcos első helyre kerül. Marcos elhatározza, hogy elmegy Búziosba, és eladja a Pán Péter bárt, hogy az árával kisegítse a kiadót. Palomát arra kéri, menjen majd utána, hogy elbúcsúzhassanak megismerkedésük helyszínétől. Diogo felveszi a kapcsolatot korrupt rendőr ismerősével, és megbízza egy munkával.

2022.08.25., Csütörtök 14:05 - 107. rész

Pessanha, Diogo korrupt rendőr ismerőse azt állítja, meg szeretné venni a bárt. Amikor Marcos nincs otthon, beoson a lakrészébe, hogy elrejtsen egy kokaincsomagot. De Diogo Palomának is meglepetéssel készül. Megbízza Patriciát, a színésznőt, hogy intézze úgy, hogy Paloma ágyban találja Marcosszal. Patricia hajnalban befészkeli magát az alvó Marcos mellé. Amikor Paloma megérkezik Búziosba, szerelmét ágyban találja egy nővel, ezért nyomban visszamegy a városba.

2022.08.26., Péntek 14:05 - 108. rész

Palomának meggyőződése, hogy Marcos megcsalta, ezért nem veszi fel a telefont neki, és az üzeneteire sem reagál. Diogo névtelen feljelentést tesz, a rendőrség átkutatja Marcos szobáját, és megtalálják a kokaint. Marcost letartóztatják. Paloma dühös rá, amiért úgy véli, megcsalta, de kizártnak tartja, hogy drogkereskedő legyen, ezért a család ügyvédjével, Machardóval, Búziosba utazik. A fotón, amit Marcos küldött neki, felismeri Pessanhát, akit a rendőrségen látott, és tudja, hogy Diogo cimborája.