A sors könyvei 109-113. rész tartalma

A sors könyvei 109-113. rész tartalma

 

 

2022.08.29., Hétfő 14:05 - 109. rész

Machado próbál érdeklődni a rendőrségen Pessanha után, de azt mondják neki, Paraguayba költözött. Egyelőre semmi bizonyítékuk arra nézve, hogy valaki becsempészte Marcos lakrészébe a drogot. Paloma meglátogatja Marcost a börtönben, és igyekszik tartani benne a lelket. Jennifer félrevezeti Palomát, azt állítva, hogy szakított Diogóval. A barátainak eldicsekszik a drága aranylánccal, amit tőle kapott. Jennifer a kelleténél kapzsibb, ami bosszantja Diogót. A lányt hamarosan holtan találják.

2022.08.30., Kedd 14:05 - 110. rész

Miután Mercedes azonosítja a tévében a színésznőt, akit Paloma Marcos ágyában talált, Paloma elhatározza, hogy kérdőre vonja. Kapóra jön, hogy Lulu nyert egy belépőt Silvana sorozatának forgatására. Patricia bevallja, hogy felbérelték, hogy bújjon Marcos ágyába, hogy Paloma ott találja, de a drogról nem tud semmit. Jefferson kideríti, hogy ki a Fantom kiadó tulajdonosa, és Thaissa meg Evelyn felkeresik az idősek otthonában, hogy megszerezzék Eric Feitosa kéziratát.

2022.08.31., Szerda 14:05 - 111. rész

Gisele közli Yurival, hogy vissza fog menni Diogóhoz, mert csak így tud információt szerezni arról, hogy mit tervez a Prado Monteiro család ellen. Yuri nem érti a dolgot, és szakít vele. Gisele tudja, hogy Diogo veszélyes, mindenképpen meg kell állítania. Mivel Diogo jól megfizetné azért, hogy megölje Palomát, Pessanha próbálja felderíteni a terepet, és úgy véli, a szambaiskola próbáján jól el tud vegyülni a tömegben. Diogo úgy gondolja, Nanának is fizetnie kell, amiért kidobta, ezért a kiadóban meglazítja a lépcső korlátját, Nana lezuhan.

2022.09.01., Csütörtök 14:05 - 112. rész

A kórházban kiderül, hogy az eséstől Nana elveszítette a gyereket. Az egész család nagyon szomorú. Nanát különösen megviseli a hír, hogy a Mariótól terhes Silvana ikreket vár. Diogo Thaissát választja életrajza megírására. Evelyn boldog, hogy nem az övé lett ez a feladat. Diogo beviszi Gisele-t a kiadóba, és asszisztenseként mutatja be. Yuri nehezen tudja türtőztetni magát. Diogo sürgeti Pessanhát, hogy mielőbb végezzen Palomával.

2022.09.02., Péntek 14:05 - 113. rész

A szambaiskola karneváli főpróbáján nagy a tömeg, senki se veszi észre, amikor Pessanha két kis robbanószerkezetet helyez el, hogy felfordulást okozzon. A robbanás utáni nagy kavarodásban Paloma felé tart egy késsel, hogy leszúrja, de Ramon Paloma elé ugrik, így Pessanha őt késeli meg. Marcos, akit Gisele figyelmeztetett, hogy bérgyilkos vadászik Palomára, a menekülő Pessanha után indul, de a férfi megszökik előle. Ramon kórházba kerül.