A sors könyvei 114-118. rész tartalma

A sors könyvei 114-118. rész tartalma

 

 

2022.09.05., Hétfő 14:00 - 114. rész

Alberto arra kéri Palomát, hogy a gyerekeivel költözzenek hozzájuk, míg a szökésben lévő merénylőt elfogják. Alice el van ámulva a könyvtárszoba láttán, Gabriela viszont unatkozik, őt csak a kosarazás érdekli. Giseli Nana után megy a mosdóba, hogy elmondja, csak azért van Diogóval, hogy megtudja, mit tervez, mert meg akarja ölni a családot. Nana nem hisz neki, míg Gisele meg nem mutatja a kollázst, amin Diogo bosszúhadjáratának célpontjai vannak. Pessanha a kiadó parkolójában várja Diogót. Gisele sms-t küld Marcosnak, ám a rendőrségnek nem sikerül kézre kerítenie.

2022.09.06., Kedd 14:00 - 115. rész

Pessanha a szállodába megy Diogót megkeresni, ám a rendőrség lecsap rá. A rendőrfőnöknek azt állítja, hajlandó feladni a megbízóját, és beszámol arról, hogy Diogo rendelte meg Paloma meggyilkolását, valamit a kokain becsempészését Marcos szobájába. Diogo rájön, hogy Gisele mindenről tájékoztatja Marcost. Úgy tesz, mintha Görögországba utaznának, és csak útközben közli Gisele-vel, hogy tud az árulásáról, és nem Görögországba viszi, hanem a pokolba. Diogo megkötözi Gisele-t a kiadó teakonyhájában, és lelocsolja benzinnel az irodákat. Az a szándéka, hogy felgyújtja a kiadót, amikor már mindenki beért dolgozni.

2022.09.07., Szerda 14:00 - 116. rész

A kiadó munkatársai pánikba esnek, amikor Diogo lángba borítja az irodákat. Nana kérésére a családon és Márión kívül mindenkit elenged. Épp Marcost készül lelőni, amikor a megkötözött Gisele kiszabadul, és ráveti magát, ezzel lehetővé téve a család megmenekülését. Marcos hiába próbálja Gisele-t kivonni az égő épületből, a tűz mindent elemészt. Diogo és Gisele nem jutnak ki. Úgy tűnik, hogy a belélegzett füsttől Alberto tüdeje károsodott, egyre rosszabbul érzi magát.

2022.09.08., Csütörtök 14:00 - 117. rész

Paloma kiválaszt egy gyönyörű jelmezt a karneválra, majd összekülönbözik Silvanával, aki meg akarja szerezni magának. Alberto leghőbb vágya, hogy ott lehessen a karneválom, hogy lássa felvonulni Palomát, ezért ordítva tiltakozik, amikor dr. Mauri kórházba viteti a tüdőgyulladás miatt. Mindenki Alice-t ünnepli, miután kiderül, hogy mégis kiadják a könyvét. Mivel Marcos autója lerobbant, az egész család a szomszédsággal együtt vonatra száll, hogy elkísérjék Alice-t a kiadóba.

2022.09.09., Péntek 14:00 - 118. rész

Alberto megbeszéli Batistával, hogy megszökteti a kórházból, és elviszi a karneválra, de a kórház folyosóján lebuknak. Ekkor már Nana is belátja, hogy apjának joga van azt tenni élete utolsó óráiban, amit szeretne, és elengedi a karneválra. Alice, Waguinho, Gabi és Vicente kempingezni mennek. Eugenia aggódik, hogy Vicentét nem éri el, és utána akar menni. Silvana kificamítja a bokáját, ezért nem tud táncosként vonulni. Palomáról letépi a jelmezt, és felszáll helyette a felvonuló kocsira. Alberto a járda szélén találja a csalódott, síró Palomát, és az üres utcán felvonulnak kettesben. Paloma szambázik a kerekesszék mellett.