Éjjel-nappal Budapest 2338-2342. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2338-2342. rész tartalma

 

 

2022.08.15., Hétfő 21:30 - 2338. rész

Erik nem hajlandó feladni, hogy megtalálja a tettest, aki Rebeka balesetét okozta. Erik addig nyomoz, amíg tényleg talál egy új tanút. Virág megdöbben, amikor Erik beállít a nővel a villába, és az valóban emlékszik néhány dologra, mint például a tettes feltűnő pulóverére.

Roland igyekszik nem kimutatni Livi előtt, hogy mennyire reméli, hogy a lány hallgat rá és családot alapíthatnak. Roland örömében Márk előtt már képtelen visszafogni magát, és elújságolja, neki a jó hírt. Miközben a két férfi ünnepel Livi számára egyre világosabb lesz, mennyire őrült ötlet lenne részéről igent mondani Rolandnak. Mikor Livi rajtakapja Rolandot, hogy Márkkal ünnepel, nagyon kiakad és mérgesen kiosztja a férfit.

2022.08.16., Kedd 21:30 - 2339. rész

Lali nagyon meglepődik, amikor másnaposan felébred egy átbulizott éjszaka után, és kiderül, hogy egy sztriptíztáncosnő, Réka nála töltötte az éjszakát. Mivel a lány nagyon hálás Lalinak, Lali büszkén azt hiszi, hogy megdöntötte a sztriptíztáncosnőt, csak sajnos egyáltalán nem emlékszik a szexre. Gábor és Doles viszont nem akarja bevenni Lali sztoriját, erre Lali meghívja a műhelybe Rékát, hogy részleteket tudjon meg az éjszakáról. Réka helyett viszont a lány hirtelen haragú barátja jelenik meg és el akarja verni Lalit.

Virág attól tart, hogy egyre jobban megy tönkre a kapcsolatuk Danival. Mesi tudomást szerez Virág aggodalmáról a gyengülő párkapcsolatára vonatkozóan. Amikor Mesi azt javasolja, hogy tartsanak Virággal egy csajos napot, takarítsanak ki és közben bulizzanak egy jót, eközben Virágot nagyon furdalja a lelkiismeret és egy megható baráti pillanatban majdnem bevallja Mesinek, hogy mit tett…

Amikor Lina megismerkedik a nevelőszüleivel és megtudja, hogy el fognak költözni, Lina nem akarja ezt hagyni, és elhatározza, hogy megszökik az otthonból. Mivel tudja, hogy Karesznél keresnék elsőként, megpróbál Rebekánál menedéket találni, de a terve nem sikerül, ezért kétségbeesve először az utcán próbál boldogulni.

2022.08.17., Szerda 21:30 - 2340. rész

Doles Livinek panaszkodik Gáborról, hogy mindig ugráltatja, majd teljesen ledöbben, amikor Gábor és Lali gonosz átverésének áldozata lesz. Doles megbántva bosszút esküszik. Csapdába csalja Gábort, ami majdnem egy hatalmas vitához vezet Gábor és Doles között. Ám, amikor Gábor megérti, hogy Doles miért reagált ilyen érzékenyen a viccre, kisimulnak közöttük a dolgok és kibékülnek.

Karesz aggódva nem tudja, hogy viselkedjen Linával a lakóhajón, aki az intézetből való szökése óta ott bujkál. A gyámhivatal látogatása és egy Mesivel folytatott beszélgetés után Karesz végül szomorúan belátja, hogy meg kell győznie Linát, hogy adja fel magát. Ám, amikor kérdőre akarja vonni Linát, váratlanul ismét megjelenik a gyámhivatal, aki a rendőrséggel együtt átkutatják a lakóhajót Linát keresve.

2022.08.18., Csütörtök 21:30 - 2341. rész

Livin egyre nagyobb a nyomás: habár Roland megígérte neki, hogy egyedül övé a döntés. A lány egyre feszültebb ettől a helyzettől, de míg Roland egy meglepetéssel akarja visszaadni neki a biztonságérzetét: egy házat akar építeni a közös kis családjuknak. Livi nagyon meghatódik, és kételkedni kezd a döntésében.

Karesz végtelenül megkönnyebbül, amikor megtalálja Linát. Azonban a lány megint elrohan, amikor Karesz rá akarja venni, hogy hagyja abba a bujkálást. Később a gyámügyes megjelenik Karesznél, és ismét figyelmezteti Kareszt az esetleg következményekre, ha segít Linának a bujkálásban.

2022.08.19., Péntek 21:30 - 2342. rész

Livi sokkos állapotban döbben rá, mit jelent számára, hogy elfogadta Roland ajánlatát, és igent mondott. Míg Roland iszonyú boldog, Livi egyre jobban kételkedik abban, hogy valóban ezt az életet akarja-e élni. De amikor Roland meglepi őt egy újabb lánykéréssel, Livi rájön, hogy nem akarja elveszíteni Rolandot és a közös jövő gondolatát. Amikor azonban Kornél visszatér, és tudomást szerez a történtekről, Livi nagyon megijed, hogy a fiú gyanút foghat, és mindenre rájöhet.

Vivi alig bírja elviselni a feszült hangulatot és mosolyszünetet közte és Kira között. Amikor eljön a megbeszélt időpont, és közösen el kell menniük az esküvő helyszínére, Kira közli, hogy nem tudja vállalni az esküvői tanúskodást. Vivi teljesen kétségbeesik, ám próbálja ezt nem mutatni Gábor előtt. Ám a férfi nem tud elmenni Kira viselkedésén, és gyanakodni kezd. Vivi megkönnyebbül, amikor később Kira meglepetésszerűen felbukkan, mert nem akarta cserben hagyni Vivit.

Szofi elkésik az új vendége időpontjáról, mert a lakásban elromlott a frissen felújított wc. Az ideges Szofi sikertelenül igyekszik mestert találni, amikor a sármos vendégéről kiderül, hogy ért a vízszereléshez. A férfi azonban nagyon elfoglalt, így Szofi felajánl neki egy ingyen és soron kívüli autójavítást, és ráadásként még egy randira is rábólint. Doles hagyja, hogy Szofi rábeszélje, hogy ingyen megjavítsa az autót, és már úgy tűnik, minden megoldódik. A műhelyben lebzselő Lali azonban turkálni kezd a mester autójában, erre a sértett szerelő rajtakapja őket, és azzal fenyegetőzik, hogy nem csinálja meg a Szofinak beígért munkát.