Elcserélt élet 1-5. rész tartalma

Elcserélt élet 1-5. rész tartalma

 

 

2022.08.22., Hétfő 16:40 - 1. rész

A gyermekotthonban 18. születésnapját ünneplő Christian megtudja, hogy van egy ikertestvére és egy magazinban felfedez egy fotót, amin egy fiú a riói Botafogo szurkolójaként pont úgy néz ki, mint ő, ezért Rióba költözik, hogy megkeresse. A szegénynegyedben lakik, majd parkolófiú lesz a reptéren. tíz év múlva szárnyai alá veszi legjobb barátját, az időközben felnőtt Ravit, akit az otthonban öccseként szeretett. Halálos ágyán a nevelőapja elárulja az aranyifjú Renatónak, hogy örökbe fogadták, ezért a fiú dühében Európába utazik.

2022.08.23., Kedd 16:40 - 2. rész

Ravinak tetszik egy lány, ám Lara Christiant választja. Renato hazatér Európából a barátnőjével, Barbarával. A fiú még mindig drogozik, de fogadkozik a lánynak, hogy megváltozik. Egy utcai lopás miatt tévedésből őrizetbe veszik Ravit, és Christian nem tudja, honnan teremtse elő a pénzt az óvadékra. Lara vizsgálatra kíséri a nagymamáját. Renatót őrizetbe veszik a dílere lakásának közelében, Barbara kihozza a fogdáról, de szakít vele.

2022.08.24., Szerda 16:40 - 3. rész

Christian még mindig pénzt akar szerezni Ravi óvadékára, ezért vállalja egy drogcsomag elszállítását, ám azt elveszíti a buszon, és halálosan megfenyegetik. Mindent elmond Larának, aki kifizeti Ravi óvadékát, és kitalálja, hogy meneküljenek mindannyian busszal Minasba, a nagymamájához. Christian ismét meglátja Renatót a stadionnál és követni kezdi. Lara és Ravi hiába várják Christiant a buszpályaudvaron.

2022.08.25., Csütörtök 16:40 - 4. rész

Christian és Renato megismerkedik egymással, elkezdik összerakni a képet, hogy mi történt kettejük múltjában, azonban egy váratlan esemény megakadályozza a testvéri viszony elmélyülését. Közben Ravi és Lara egyre inkább aggódik, amiért Christian nem jelent meg a buszpályaudvaron, és attól tartanak, hogy baja esett. Félelmükről úgy hiszik, beigazolódik.

2022.08.26., Péntek 16:40 - 5. rész

Christian megismeri Barbarát, aki nem tudja, hogy nem Renatóval beszél, s ezért alapos fejmosásban részesíti a Renatónak hitt ikertestvért. Lara gyászol, de nem képes elfogadni, hogy elvesztette a szerelmét. Ravi tudomást szerez arról, hogy Renato meghalt, de ugyebár azt hiszi, Christiant gyilkolták meg. A fiatal fiú elveszti a fejét, s bosszút fogad, ezért Christian úgy dönt, közbelép, majd pedig beavatja Ravit a tervébe.