Elcserélt élet 11-15. rész tartalma

Elcserélt élet 11-15. rész tartalma

 

 

2022.09.05., Hétfő 16:40 - 11. rész

Ravi közli Christiannal, hogy a barátnője gyereket vár, és tetszik neki, vagy sem, ők vállalni fogják a babát. Noca ráveszi Larát, hogy lépjen tovább, és elfogadják Mateus ebédmeghívását. Barbara gyanakodni kezd, hogy Renatónak szeretője van, és úgy dönt, hogy személyesen jár a végére, de emiatt kórházba kerül.

2022.09.06., Kedd 16:40 - 12. rész

Az orvosa azt tanácsolja Santiagónak, hogy az egészsége kedvéért kezdje el megtervezni a nyugdíjazását. A lányai ezért megszerveznek neki egy ünnepséget, egy megemlékezést. Tulio bevezeti Renatót a szupermarket működésébe és rábíz egy kényes ügyet, mely a terjeszkedésüket akadályozza. Joy anyja nem talál munkát, ezért a lány megígéri neki, hogy szerez pénzt Ravitól. Ő Christől próbál kölcsön kérni, de összevesznek és közben véletlenül elcserélik a mobiljukat. Így Ravi van ott, mikor Barbarának kórházba kell mennie, és Chris ott, mikor Joy fia megszületik.

2022.09.07., Szerda 16:40 - 13. rész

Ravi nagyon boldog, hogy apa lett. Barbara kikészül, elképzelhető, hogy többé nem lehet gyereke. Christian a munkába temetkezik. Rebeca személyi edzőt kerít az apjának Erica személyében, akinek a fia azonnal összebarátkozik Santiagóval. Christian úgy dönt, hogy minden babakelengyét Ravinak ad, emiatt összevesznek Elenice-szel. Joy nehezen viseli az anyasággal járó bezártságot. Christian Pouso Felizbe megy, hogy mindent tisztázzon Larával, de arról értesül, hogy a lány esküvőre készül.

2022.09.08., Csütörtök 16:40 - 14. rész

Lara és Mateus nászútra mennek. Christian elmegy Bras de Pinába meggyőzni egy boltost, hogy adja el az üzletét a Redentornak azzal, hogy megígéri, az egész család munkát kap majd a szupermarketben, amiből csakhogy nem lesz semmi, mivel iskolázatlanok. Rebeca megtudja, hogy Bela barátja, Felipe kenuzni szokott, és kiderül, hogy ő is mindig ki akarta próbálni. Cecilia egyre kevésbé bírja, hogy mindenki a róla készült képet nézi és közli az anyjával, hogy ő nem vágyik a modelléletre.

2022.09.09., Péntek 16:40 - 15. rész

Chris meglátogatja Romero tanár urat a kórházban és megígéri neki, hogy megpróbál jól cselekedni. Az iskolaigazgató közli Nocával és Dalvával, hogy többé nem járhatnak be az órákra, ezért Noca felmond Lara és Dalva nevében is. Ravi és Joy között megromlik a viszony, mert Joy egyre inkább unja, hogy otthon kell maradnia a babával. Megjelenik Maria, akivel Renatónak Párizsban volt viszonya, és közli, hogy ő a fia apja.