Elcserélt élet 16-20. rész tartalma

Elcserélt élet 16-20. rész tartalma

 

 

2022.09.12., Hétfő 16:40 - 16. rész

Maria Fernanda követelése miatt Christiannak újra szembesülnie kell azzal, hogy még mindig nem tud mindent Renato múltjáról, ami újabb bonyodalomhoz vezet. Barbara szeretne újra belevágni a babaprojektbe, de nem megy olyan könnyen. Cecilia nem nézi jó szemmel, hogy Rebeca jóban van az egyik barátjával, pedig az anyja a házassága megmentésén fáradozik.

2022.09.13., Kedd 16:40 - 17. rész

Nicole nehezen tudja magában tartani azt, amit megtudott Christianról, de miután Barbara szörnyű hírt kap, amit nem tud feldolgozni, mégis meg kell gondolnia magát. Rebeca és Felipe véletlenül újra összefutnak, ami nem könnyíti meg a nő helyzetét. Christian Maria Fernandával próbál dűlőre jutni, de nem csak ez a szituáció állítja komoly feladat elé.

2022.09.14., Szerda 16:40 - 18. rész

Barbara és Christian összevesznek az eltitkolt gyermek miatt, és Santiago is megvonja a bizalmát a vejétől. Elenice képtelen belenyugodni a helyzetbe és mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, a fiúnak nem lehet Renato az apja. Lara nehezen tanul bele az anyaszerepbe. Rebecát bűntudat gyötri, amiért csókolózott Felipével, és Cecilia gyanakodni kezd, hogy viszonyuk van. Noca meghirdeti, hogy eladó a háza.

2022.09.15., Csütörtök 16:40 - 19. rész

Christian autóbalesetet szenved a Pouso Feliz felé vezető úton. Bebizonyosodik, hogy Maria Fernanda fiának nem Renato az apja. Barbara és Christian kibékülnek, visszaveszik a férfit a céghez is. Santiago elviszi Christiant az apja sírjához. Ilana azt tanácsolja Rebecának, hogy ne találkozzon többé Felipével. Christian számon kéri a nagybátyját, amiért elvitt valamit a lakásából. Barbara nehezen viseli, hogy Santiago jól kijön a személyi edző kisfiával és tenni próbál ellene.

2022.09.16., Péntek 16:40 - 20. rész

Santiago személyesen kér bocsánatot Barbara viselkedése miatt Ericától, és segíteni szeretné Luan tanulmányait. Lara megpillantja Ravit Pouso Felizben, de a fiú menekül előle. Noca Rióba költözik, Lara régi lakásába, és a lány is vele tart, hogy segítse a beilleszkedést. Barbara kitalálja, hogy kellene neki valami elfoglaltság. Rebeca pszichológushoz kezd járni. Elenice meg akarja szerezni a lakást, amit Barbara örökölt.