Elcserélt élet 6-10. rész tartalma

Elcserélt élet 6-10. rész tartalma

 

 

2022.08.29., Hétfő 16:40 - 6. rész

Christian Renatóként megváltoztatja a jelszavát a bankban. Rebeca nehezen dolgozza fel, hogy hamarosan 50 éves lesz. A kezelőorvosa azt tanácsolja Santiagónak, hogy kevesebbet dolgozzon. Ravi visszatér Rióba, és értetlenül áll azelőtt, hogy Christian a bátyja helyébe lépett. Elenice közli a fiával, hogy rosszul állnak anyagilag, és jobban tenné, ha kibékülne Bárbarával. Noca és Lara Rióban töltenek néhány napot, és Christian éppen arra jár autóval, ahol sétálnak...

2022.08.30., Kedd 16:40 - 7. rész

Mindenki Bárbaáék esküvőjére készül és nagyon örülnek, hogy Renato előnyére változott. Christian és Ravi csúnyán összevesznek, a fiú nehezen viseli, hogy Christian nem mondja meg az igazat Larának és bujkál előle. Rebeca többet iszik a kelleténél az esküvőn, Cecilia és Tulio szóvá is teszi. Ravi találkozik Nocával és Larával, megnyugtatja őket, hogy jól megy a sora.

2022.08.31., Szerda 16:40 - 8. rész

Bárbaráék Európába repülnek nászútra. Christian amikor csak tudja, telefonon hívja Ravit. Egyik este Ravi lakásának ablakán egy lány mászik be a rendőrök elől menekülve. Rebeca ráveszi a lányát, hogy szerepeljenek egy anyák napi fotókampányban, és Breno el van ájulva Cecilia szépségétől. Rebeca fiatalabb férfiakról fantáziál. Noca állást szerez Larának egy iskola konyháján, majd összefut a régi szerelmével, Mateusszal.

2022.09.01., Csütörtök 16:40 - 9. rész

Christiant nyomasztja a baleset, amit még Renato okozott, hiszen a következményeivel most neki kell szembenéznie. Barbara így hiába lepi meg egy örömhírrel, Christiant ez sem dobja fel, de a nő boldogsága is tovaszáll, amikor megtud egy titkot. Ravi Joyt próbálja megkeresni, Lara pedig a továbblépésen gondolkodik, de egyelőre Christian halálán töpreng, mert azzal kapcsolatban nem áll neki össze a kép.

2022.09.02., Péntek 16:40 - 10. rész

Joy és Ravi kapcsolata nem sokáig marad problémáktól mentes, és a fiúnak még azzal is meg kell küzdenie, hogy azt érzi, Christian eltávolodik tőle. Barbara újra boldog, minden gondolata a baba körül forog. Lara és Mateus nyomozásba kezd, azonban a dolgok nem a terveik szerint alakulnak.