Szerelem és más bajok 83-87. rész tartalma

Szerelem és más bajok 83-87. rész tartalma

 

2022.08.15., Hétfő 16:40 - 83. rész

Zümrüt elmondja Meneksének, hogy megtudta Elif szándékát. Menekse meghívja Zümrütöt, hogy vegyen részt a Valentin-napi vacsorán. Esra meghívja Handant a partira, aki Rüya korábbi munkahelyén dolgozik. Rüya a lebukástól való félelmében betegségre hivatkozva idő előtt elmegy a partiról. Esra megkéri Handant, hogy nézzen utána, Rüya tényleg náluk dolgozott-e vagy sem. Ekrem azt hiszi, hogy Elif terhes. Esra elmegy Rüya otthonába, ahol meglátja a szobában Ozan képeit a falakon. Ozan megtudja, hogy Esra kocsiját szándékosan rongálták meg és a kamerafelvételekből kideríti, hogy Baris volt a tettes.

2022.08.16., Kedd 16:40 - 84. rész

Rüya kettesben hagyja Ozant és Esrát megkötözve. Eleinte veszekednek, de utána komolyan elbeszélgetnek arról, hogy mi bántotta őket. Musa elmondja Ekónak, hogy Rüya elrabolta Esrát, és Ozant. Ekó tovább adja Elifnek, de nem tudja, hogy ki van hangosítva a telefonja, így Zümrüt, Menekse és Yalçin is megtudják. Mindenki összegyűlik az étteremben, és amikor Baris felhívja Musát, Musa egy videót követel Ozanról és Esráról, hogy lássák jól vannak-e. A videóból Yalçin rájön, hogy egy benzinpumpa-gyárban vannak.

2022.08.17., Szerda 16:40 - 85. rész

Zeynep megkéri Esrát, hogy ő is jöjjön el este, amikor átjön a kérő. Esra igent mond. Elif elviszi Zümrütöt a kutakhoz, hogy vizet öntsön egy palackba, ahogy Neriman mondta, de nem árulhatja el Zümrütnek, hogy miért. Efe felajánlja Esrának, hogy segít megszervezni Ozan meglepetés születésnapi buliját. Ajánl neki egy helyet, ahol tarthatnák a bulit. Ekrem rájön, hogy Elif elárulta Nerimannak, hogy babát szeretnének, mivel az egész kerület tud róla. Ozan, Musa és Ekrem beszélgetnek, miközben Zeynephez átmegy a kérője. Ozan végül ráébreszti Musát, hogy elveszítheti Zeynepet, és meg kell kérnie a kezét.

2022.08.18., Csütörtök 16:40 - 86. rész

Ozan váratlanul megjelenik az étteremben, ahol Esra és a többiek várják a titkon szervezett születésnapi bulin, és felelősségre vonja Esrát amiatt, hogy a háta mögött Efével randevúzik; amikor a döbbent kollégák és rokonok előbújnak, a férfi rájön, mekkorát tévedett. Esra elmondja a szüleinek az igazságot Ozannal és az esküvővel kapcsolatban. Zeynep meglepődik, amikor Esra kijelenti, hogy beszélni akar az ügyvédjével a válás miatt. Zümrüt és Menekse zavartan értesül arról, hogy a közös elnöki mandátumuk lejártával új jelölt jelent meg a láthatáron: egy bizonyos Nazim, aki nemrég nyitott papír-írószer kereskedést a sarkon.

2022.08.19., Péntek 16:40 - 87. rész

Zümrüt képtelen kiverni a fejéből Nazimot, aki egy váratlan mondattal bogarat ültetett az asszony fülébe. Ozan kétségbeesetten igyekszik megváltozni Esra kedvéért, és ez több-kevesebb sikerekkel jár; elviszi Atlas kedvenc könyvét Esra lakására, és abban maradnak, hogy másnap Atlas iskolájának családi rendezvényén eljátsszák, hogy minden rendben van köztük. Nazimról kiderül, hogy Yalçin egykori katonatársa, jó barátja; ez Zümrütöt nagyon kényelmetlenül érinti. Pozícióját féltve fogalmaz egy névtelen levelet, amelyben megfenyegeti a férfit: változtassa meg szándékát.