Szerelem és más bajok 88-92. rész tartalma

Szerelem és más bajok 88-92. rész tartalma

 

2022.08.22., Hétfő 15:25 - 88. rész

Zümrüt mindenáron nyerni akar Nazim ellen, ezért nem egészen tiszta eszközöket is bevet a kampányban. Sikertelenül, mivel Nazim megnyeri a szavazást. Zümrüt megtudja, hogy Menekse és Yalçin Nizamot támogatja, ezért bosszút esküszik ellenük. A legénybúcsú során Musa pánikba esik, hogy elveszíti a szabadságát a házasságban és erre Ozan és Ekrem is ráerősít. Musa véletlenül elalszik egy halászhajón és a nyílt vízen ébred fel. Zeynep azért pánikol, hogy Musa nem fog megjelenni az esküvőn. Ozan többször is próbálja Esrának bebizonyítani, hogy megváltozott, de sikertelenül.

2022.08.23., Kedd 15:25 - 89. rész

Ozan nem írja alá a válási papírokat, de megkéri Esrát, hogy a házának a kulcsait ne vigye magával. Esra Zeynepnek, Ozan Musának panaszkodik. A házaspár meghívja magukhoz a vidéki házba őket. Azonban Zeynep csapdát állít nekik, mert elveszik tőlük a telefonokat és a kocsikulcsokat, majd megszöknek előlük, így Esra és Ozan kénytelen együtt tölteni egy éjszakát kettesben. Elif megint vesz egy adag szószt a gyógyfüvestől, azonban véletlenül elcserélik Menekse reggelijével, amit Esra magával visz a vidéki házba. Unalmában megeszi az egész üveg szószt és nem várt hatása lesz.

2022.08.24., Szerda 15:25 - 90. rész

Esra és Ozan eltévednek, de végül egy teherautó sofőrje felveszi őket. Zümrüt ismét megpróbál megszabadulni Nazimtól, de sikertelenül. Ozan távollétében Ekrem képviseli Ozant egy megbeszélésen, és amikor a tárgyalópartnerük elmondja, hogy szerinte egy mobiljátékkal kéne népszerűbbé tenni az appot a fiatalság körében, Efe egyetért vele. Ezért Ekrem is belemegy, és aláírják a szerződést. A rendőrség lekapcsolja a teherautó sofőrjét, mert műkincseket csempészett, és Ozant meg Esrát is megbilincselik, mert azt hiszik, ők a műcsempész hálózat vezetői.

2022.08.25., Csütörtök 15:25 - 91. rész

Esra megpróbál Ozan lakásán valami nyomát találni annak, hogy a férfi futó kalandokba bocsátkozik, de nem talált semmit, viszont a vendégszobában alszik, mert belázasodik. Másnap a kellemes reggelit félbeszakítja egy telefon az ügyvédjétől, aki egyeztetett Ozan ügyvédjével, és a bíró kitűzte a válási tárgyalás időpontját; ez mind Esrát, mind Ozant mélyen érinti. Bár a fiatalok eltitkolták a tárgyalás időpontját a szülők elől, Zümrüt és Menekse véletlenül megtudják Nerimantól, és megjelennek a bíróságon. A bíró az ítélet szerint Esrát és Ozant párterápiára kötelezi.

2022.08.26., Péntek 15:25 - 92. rész

Esra és Ozan a párterápián sem hazudtolja meg önmagát: mindkettő a saját igazát bizonygatja a terapeuta előtt, aki megbízza őket, hogy csináljanak közös programot. A páros először egy tangótanfolyamra megy el, majd egy focimeccset néz meg Ozan házában, de mindkettőnek az a vége, hogy ismét mindenen összevesznek. Nazim értetlenül áll a névtelen szerelmeslevél előtt, de egy félreértés miatt Zümrütöt vonja kérdőre miatta. Elif megtudja, hogy nem lehet gyermeke, ezért elhatározza, hogy eléri, hogy Ekrem kiszeressen belőle, hogy megadja az esélyt, hogy a férfi mással boldog lehessen.