Szerelem és más bajok 93-97. rész tartalma

Szerelem és más bajok 93-97. rész tartalma

 

2022.08.29., Hétfő 15:25 - 93. rész

Ozan és Esra egymás listáját keresi, amire felírták a pozitív és negatív tulajdonságokat egymásról. Esra, Zeynep és Elif elmennek Ozan házához, hogy kiderítsék, hogy Ozan, Musa és Ekrem mit ír Esráról. Nazim megpróbálja elmagyarázni Zümrütnek, hogy a felesége miért hagyta el. Elif egyre zárkózottabb Ekremmel szemben, és többször is veszekedést provokál. A cég vezetőségi ülésén Ozant megfosztják a pozíciójától és nem engedik be a cég épületébe. Efe annyira megsérti Ozant, hogy Ozan megint megüti őt, aki feljelenti és Ozant a házából a rendőrök elviszik. Zümrüt azt hiszi, hogy beteg, de Menekse megnyugtatja, hogy csak szerelmes.

2022.08.30., Kedd 15:25 - 94. rész

Esra is előzetesbe kerül Ozan mellé, mert megverte Efét. Zümrüt és Menekse is előzetesbe kerül, mert a rendőrségen összeverekednek. Melléjük kerül a család többi tagja is. A kiszabadulás után Esra és Ozan megszerzi Hilmi címét. Abban reménykednek, hogy ha személyesen beszélnek vele, meg tudják győzni, hogy változtassa meg a döntését. Azonban Ozanék rossz házba mennek be, amiről kiderül, hogy Ozan egyik régi barátnője lakik ott. Esra annyira mérges lesz Ozanra, hogy a ház kutyáját ráuszítja és a tulajdonos fegyverével meglövi. Hilmi fogadja Esrát és Ozant. Megígéri nekik, hogy ha bebizonyítják, hogy Efe hazudott, akkor megváltoztatja a döntését. Elif megmondja Ekremnek, hogy nem szeretne gyereket.

2022.08.31., Szerda 15:25 - 95. rész

Ekrem beszél Efével, aki el is mondja neki, hogy mik a tervei, de hiába próbálta Ekrem felvenni a telefonjával, a felvétel megszakad, és így nincs bizonyíték Efe ellen. Zümrüt elmondja Meneksének, hogy Nazim elhívta vacsorára, és Menekse azt mondja neki, hogy Nazim különleges ember, és Zümrüt megérdemelné a boldogságot. Zümrüt gondolkodik azon, hogy elmenjen, de végül úgy véli, nincs megfelelő ruhája. Musa és Ozan egész éjszaka az aktákban keresnek valamit, ami Efe ellen szólhat, és végül rájönnek, hogy Efe kenőpénzt fogadott el a cégtől, amelyik a mobiljátékot erőltette. Másnap el is mennek a céghez, és megmutatják Hilminek, hogy mit találtak, Hilmi pedig kirúgja Efét.

2022.09.01., Csütörtök 15:25 - 96. rész

Esra végül elmegy az étteremből, és Zeynep szól Ozannak, hogy Esra elindult. Viszont Esra meglát az úton egy kiskutyát, és elkezdi keresni az anyját. Körülnézés nélkül kilép az útra, és elüti egy autó. Kórházba szállítják, de kómába esik, és sokáig nem tér magához. Ozan mindennap meglátogatja, azonban, amikor Esra magához tér, éppen nincs vele. Esra eljön a kórházból, elmegy az étterembe, és kiderül, hogy emlékezetkiesése van. Nem emlékszik arra sem, hogy valaha Ozan felesége volt. Ozan végül ráveszi, hogy menjen el az otthonukba, hátha emlékezni fog, amikor meglátja Atlast, de így sem tér vissza Esra emlékezete. Zümrüt a hír hallatán elkezd azon gondolkodni, hogyan alakíthatná úgy Esrát, hogy ő legyen a tökéletes menye.

2022.09.02., Péntek 15:25 - 97. rész

Esra emlékezet-kiesését nehezíti feledékenysége – majdnem otthagyja Atlast a lakásban, mert megfeledkezik arról, hogy gyereke van. Ozan ötlete alapján Menekse, Yalcin és a többiek eljátsszák az egykori tűzesetet, hátha visszatérnek Esra emlékei – de hiába. Ozan eltitkolja a múltjuk egyes részeit Esra elől, és ebben a családtagok is partnerek, különösen Ekrem és Zümrüt próbál a maga számára előnyt kovácsolni a helyzetből. Elif úgy érzi, képtelen végignézni Eko szenvedését, ezért úgy dönt, Izmirbe utazik tanítani, de tervét egyelőre titokban tartja. Zümrüt megpróbál megszabadulni Rükneddintől, és visszaédesgetni magához Nazimot.