Szerelem és más bajok 98-102. rész tartalma

Szerelem és más bajok 98-102. rész tartalma

 

2022.09.05., Hétfő 15:20 - 98. rész

Esra bemegy a céghez, hátha ott könnyebben visszajönnek az emlékei, de Ozan trükkje, miszerint Andreával akarná féltékennyé tenni Esrát, nem válik be. Zümrüt ravasz tervet eszel ki, hogy megszabaduljon Rükneddintől. Annak ellenére, hogy Ozan részegen megcsókolja Esrát, aki letörli a csókot, Esra másnap felajánlja, hogy kezdjenek el közös emlékeket gyűjteni, mert jót tenne nekik. Elif elmondja Ozannak, hogy Izmirbe megy, de megkéri, hogy az anyjának ne árulja el; Zümrüt végül Meneksétől tudja meg a hírt. Esra nagyon megdöbben, amikor az ügyvédjétől értesül arról, hogy válófélben van Ozantól; úgy érzi, ezek után nehezen fog tudni megbízni a férfiban.

2022.09.06., Kedd 15:20 - 99. rész

Ozan különböző trükkökkel próbálja rávenni Esrát, hogy engedje meg neki, hogy hazaköltözhessen. Esra a munkahelyén visszamegy arra az osztályra dolgozni, ahol karrierjét kezdte, mivel úgy gondolja, hogy mindent újra meg kell tanulnia. Zümrüt elzavarja Nazimot amikor a fia megjelenik az étteremben, mert attól tart, hogy fia nem helyeselné Nazimhoz fűződő érzelmeit. Elif titokban elmegy Izmirbe. Esra Atlastól megtudja, hogy Elif azért ment el, mert nem lehet gyereke. Esra, Ozan és Ekrem elindul érte. Útközben felvesznek egy stoppoló menyasszonyt, Ayselt. Nazim csak akkor hajlandó megbocsátani Zümrütnek, ha Zümrüt elolvassa végre a könyvet, amit Nazimtól kapott.

2022.09.07., Szerda 15:20 - 100. rész

Aysel elmegy végül a vőlegényével. Esra véletlenül a kocsiba bezárja a kocsikulcsot, így egy éjszakát kénytelenek egy szállodában tölteni. Ozan itt is megpróbál kibékülni Esrával, sikertelenül. Ozan, Ekrem és Esra megtalálják Elifet és Ekremnek sikerül rábeszélnie Elifet, hogy menjen velük haza. Úgy döntenek, hogy egy gyereket örökbe fognak fogadni. Zümrüt többféle művészeti ágazattal próbálkozik, de egyikben sem ér el sikereket. Rájön arra, hogy Nazimnak igaza volt vele kapcsolatban. Ozan úgy dönt, hogy nem harcol tovább Esráért. Esra megtalálja a hógömböt és visszajönnek az emlékei.

2022.09.08., Csütörtök 15:20 - 101. rész

Mivel Esra emlékezete visszatért, megegyeznek Ozannal, hogy többé nem fognak veszekedni. Elif és Ekrem elmennek egy órára, ahogy azt tanulják, hogyan kell bánni egy kisbabával, de Ekrem végül azt hazudja, hogy dolgoznia kell, hogy eljöhessen. Neriman szerint Zümrüt eljátszotta az esélyét Nazimnál, ezért most ő jön, és megkéri Nazimot, hogy segítsen abban, hogy létrehozzanak egy könyvtárat. Zümrüt szörnyen féltékeny. Hilmi elmondja Ozannak, hogy egy bizonyos Salim Kaya szemet vetett a cégre, és figyelmezteti, hogy legyen vele óvatos, mert Salimnak sötét múltja van. Esra és Ozan fogadalma, hogy nem veszekednek, olyan jól sikerül, hogy Esra úgy érzi, már nincs meg köztük a szenvedély, hiszen Ozan inkább minden este focimeccset néz.

2022.09.09., Péntek 15:20 - 102. rész

Menekse rájön, hogy Yalcin beolvasztotta az aranyát, ezért elüldözi az otthonukból. Ozan elviszi vacsorázni Esrát, egy olyan étterembe, ahol a meccset is közvetítik, viszont nem lehet látni onnan, ahol Ozan asztalt foglalt. Ozan fel-alá rohangál a meccs és Esra között, ám Esrának gyanús lesz, és rájön, hogy Ozan mit tett. Így Zeynep és Elif is megtudják, hogy a férjeik hazudtak nekik, és a kanapéra száműzik őket, ahogy Esra is Ozant. Yalcin is Zümrütnél éjszakázik a nappaliban. Másnap Zeynep, Elif, Menekse és Esra elhatározzák, hogy bojkottálni fogják a fiúkat. A fiúk egy ideig tűrik, majd Ozan úgy dönt, tárgyalni kell velük.