Az érzelmek tengerén 2. évad, 16-20. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 16-20. rész tartalma

 

2022.09.05., Hétfő 18:55 - 2. évad, 16. rész

Hulya megnyílik az áltanácsadónak, és elmondja, miért van benne gyűlölet. Ece megharagszik Musztafára, és a két fiatal csúnyán összeveszik. A fiú mérgében Zahidét vonja felelősségre, a szóváltásnak viszont kórház lesz a vége. Özlem elmegy Mirat házához, ahol találkozik Diyarral. Denizt és Alihant letartóztatják a sikkasztási ügyben hozott határozat szerint.

2022.09.06., Kedd 18:55 - 2. évad, 17. rész

Hulya vonzódni kezd az életvezetési tanácsadóhoz. Nem sejti, hogy a férfi valójában Sebnem unokatestvére. Mirat és Mehmet nem jutnak be Denizhez a börtönbe. Ecét bántja, hogy mindenki csak az anyjával foglalkozik, így ő Alihant látogatja meg. Musztafa szenved a bűntudattól, hogy anyja miatta van az intenzíven. Ece hiába hívja, hogy segítsen neki, így a lány Josefhez fordul. Elvan kihallgatja Salman agát, majd figyelmezteti Diyart, hogy nincsenek biztonságban Mirat házában.

2022.09.07., Szerda 18:55 - 2. évad, 18. rész

Deniz családja Mirat segítségéve meglátogatja a nőt a börtönben. Alihan mindenkinek fogadkozik, hogy kifizeti az adósságot, de már senki nem hisz a férfi szavainak. Mirat ellenben mindent megtesz, hogy kiszabadítsa a szerelmét, és jelzálogot szeretne felvenni a házra. Ám úgy tűnik, hogy a bank által ajánlott hitelösszeg nem fedezi az adósságot, amit Alihan felhalmozott.

2022.09.08., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 19. rész

Ibrahim és Musztafa folyamatosan várják, hogy Zahide magához térjen, ám a nő többé már nem nyitja ki a szemét. Mirat mindent megtesz, hogy meglepetést okozzon Deniznek még a börtönben is. Sebnem arra kéri Hulyat, hogy a megtakarított pénzét rakja be a széfbe. A nő arra számít, hogy így megláthatja a számkombinációt, ami azt nyitja. Figen megpróbál közelebb kerülni Josefhez, a fiú figyelmét pedig pletykálással próbálja meg felkelteni. Serkan udvarolni próbál Figennek, de a lány gorombán viselkedik vele.

2022.09.09., Péntek 18:55 - 2. évad, 20. rész

Figen egyértelműen szeretné Josef figyelmét felhívni magára, ám a fiú láthatóan nem érdeklődik iránta. Ecét gyötri a lelkiismeret Zahide halála miatt. Nejat megismerkedik Hulya életvezetési tanácsadójával, a nő pedig élvezi a helyzetet, hogy féltékennyé teheti a férjét. Sebnemnek lehetősége van ellopni Artun dolgait Hulya széfjéből, ám az utolsó pillanatban meghátrál. Eltemetik Zahidét.