A végzet fogságában az Izaurán

A végzet fogságában

A végzet fogságában címmel új török sorozat érkezik az Izaura TV-re

 

A végzet fogságában két évados török sorozat, amely igaz történeten alapszik. Törökországban összesen 43 részt vetítettek belőle 2019 és 2021 között.

 

Zeynep egy fiatal és gyönyörű lány, aki szegény családból származik, de a szülei nehéz döntést hoznak az érdekében. Amikor hét éves lesz, pénzért lemondanak róla, így viszont egy gazdag családhoz kerül, ahol lesz lehetősége iskolába járni és a rendes életre.

Zeynep miközben a gazdag nevelőszüleivel él, gazdag barátaival lóg, nagy házban él, senki sem tudja a múltját. Mindenki azt hiszi, hogy Nermin és Ekrem nem a nevelőszülei. Miközben Sakine, a biológiai anya takarítónőként dolgozik abban a házban, ahol Zeynep él, a biológiai apa Bayram pedig alkoholproblémákkal küzdő építőmunkás.

Zeynep nem árulja el a titkát a férfinak sem, akihez készül feleségül menni. A titok nyomja a lelkét, és Sakine is fél, hogy végleg elveszíti a lányát. Felbukkan Mehdi, egy jóképű, de szegény srác, Zeynep és a Mehdi között rögtön kialakul a vonzalom, annak ellenére, hogy különböző háttérrel rendelkeznek. Zeynep vajon kit fog szeretni?

 

Főbb szerepekben

Demet Ozdemir - Zeynep

Ibrahim Celikkol - Mehdi

Engin Hepileri - Faruk

Zuhul Gencer - Sakine

Sinan Demirer - Bayram

Senan Kara - Nermin

Nail Kirmizigul - Ekrem

 

A végzet fogságában (Dogdugun ev kaderindir) (2019-2021)

Országos Premier

Izaura TV

2022.10.13., Csütörtök 21:00 - 1. rész