A szerelem receptje 1-5. rész tartalma

A szerelem receptje 1-5. rész tartalma

 

2022.09.19., Hétfő 15:35 - 1. rész

Fırat, a családi kebabos szakácsa nősülni készül. Az egész szomszédság elkíséri a házasságkötő terembe, ahol azonban csak egy cetli várja: menyasszonya, Asuman lemondta az esküvőt. Nagynénje, Sultan néni nagyon aggódik miatta, teljesen magába roskad. Mígnem egy nap a tévében, a Szerelem doktor adásában látja Asumant, aki megköszöni Taylannak, a szerelem doktornak, hogy lebeszélte a házasságról. Ekkor Fırat elhatározza, hogy ő is elveszi Taylantól a menyasszonyát.

2022.09.20., Kedd 15:35 - 2. rész

Fırat jelentkezik Naz francia éttermébe séfnek, ami kapóra jön, mert nehezen boldogulnak az étterem mogorva séfjével. Şebnem, Naz barátnője és üzlettársa szeretné felvenni Fıratot, de Naz még hezitál. Míg ő töpreng, Fırat már főz is a konyhában. Hamarosan barátját, Ergint is maga mellé veszi asszisztensnek. Nazt bosszantja Fırat magabiztossága és arroganciája. Naz nagynénje, Feza alig várja, hogy Taylan feleségül vegye Nazt, de apjának, Hazimnak egyáltalán nem tetszik Taylan. Eközben Sultan néni és Gülendam új feleséget keres Firatnak.

2022.09.21., Szerda 15:25 - 3. rész

Fırat nem hajlandó a fűszer nagyker által kiszállított fűszerekkel dolgozni, ezért elviszi Nazt a piacra. Naz háborog a férfi fennhéjázásán, de vele tart. A fűszerraktárban leesik egy létráról, ám Fırat elkapja. A kiömlő kurkumától előjön az allergiája, és Fırat segít neki átvészelni a rohamot. Eközben Şebnem rájön, hogy Taylan meg akarja kérni barátnője kezét, de a lány ki nem állhatja az álnok férfit, és folyamatosan szeretné lebeszélni Nazt róla. Külön öröm számára látni, hogy Taylant bosszantja az új séf.

2022.09.22., Csütörtök 15:25 - 4. rész

Nazt nem hagyja érzéketlenül a jóképű és határozott Fırat, és miután vele álmodik, elhatározza, hogy inkább kirúgja. Şebnem, aki kiderítette, hogy Fırat önéletrajza javarészt hamis, találkozót kér tőle, és Fırat őszintén elmeséli neki, miért akart az étteremben séf lenni. Şebnem lát fantáziát abban, hogy Fırat eltávolítsa Taylant Naz közeléből, ezért támogatja, hogy visszavegyék. Naz szívességet kér Fırattól: legyen ő a séf a Taylan könyvbemutatójának tiszteletére tartott fogadáson. Taylan nem örül neki, ráadásul Fırat kebabbal készült, nem valami exkluzív étellel. A vendégek viszont nagyon elégedettek. Amikor Naz kérdőre vonja Fıratot az önéletrajzáról, Fırat váratlanul megcsókolja, a vendégsereg szeme láttára.

2022.09.23., Péntek 15:25 - 5. rész

Fırat megmutatja Naznak az igazi életét, és azt mondja, azért akart nála dolgozni, mert szimpatikus volt neki, amit egy interjúban a főzésről mondott. Naz nagyon haragszik rá a csók miatt, Taylan is folyton kérdőre vonja miatta, ezért úgy dönt, nem dolgozhat náluk. Ám amikor az előző napi parti előkelő vendégei megjelennek az étteremben Fırat főztjét követelve, nehéz helyzetbe kerül. Fırat azonban épp akkor lép be az ajtón, és kezébe veszi az irányítást a konyhában.