A szerelem receptje 11-15. rész tartalma

A szerelem receptje 11-15. rész tartalma

 

2022.10.03., Hétfő 15:25 - 11. rész

Gülendam viszi a jó hírt Sultannak, miszerint újra megnyitották az éttermet. Sultan alig várja, hogy megköszönhesse Fıratnak, mert meggyőződése, hogy ő szerzett pénzt a büntetésre. Fıratot megdöbbenti a dolog, és barátai sem tudnak semmiről. Taylan szándékosan választ olyan témát a műsorában, hogy lelkiismeret-furdalást ébresszen Nazban. Hazim nagyon haragszik ezért. Feza felhívja Naz figyelmét a műsorra, és Taylan számítása bejön. Fırat rájön, hogy csakis Naz intézhette el az étterem megnyitását. Naz felajánlja neki, hogy fél éven át legyen náluk séf, és havonta törleszti a tartozást.

2022.10.04., Kedd 15:25 - 12. rész

Mirza sálat vesz Sevinek, mert szerelmes belé, és nem tudja, hogy a lány Borával randizgat, őt pedig bátyjának tekinti. Sultan felkeresi Nazt, hogy elmondja neki, mihamarabb rendezni kívánja a tartozásukat. Meghívja őt és a családját vacsorázni, ám Sultannak van még egy terve arra az estére. Hazim és Naz örömmel eszik Sultan főztjét, csak Feza húzza az orrát. Már épp menni készülnek, amikor betoppan egy lány a családjával, akit Sultan Fırat menyasszonyaként mutat be Naznak. Naz dühösen távozik, Fırat nem is tud nénje akciójáról.

2022.10.05., Szerda 15:25 - 13. rész

Fırat virágot vesz Naznak, és reggeli készít neki, ám amikor bevinné neki, Naz épp Taylannal beszélget, és azt mondja neki, mielőbb szeretne a felesége lenni. Mivel Fırat öltönyt vitt magával, mert beszédet kell mondania az alapítvány estjén, Gülendam félremagyarázza, és elhiteti Sultannal, hogy Fırat este titokban eljegyzi Nazt. Gülendam és Sultan Naz házához sietnek, hogy megakadályozzák az eljegyzést. Fırat is odamegy, hogy azt kérje Naztól, ne menjen Taylanhoz. Az eljegyzés botrányba torkollik.

2022.10.06., Csütörtök 15:25 - 14. rész

Taylan megbízza Atit, hogy lehetőleg mindent tudjon meg a séfről, aki folyton keresztbe tesz neki, azt kéri tőle, faggassa ki Gülendamot. Fırat barátai úgy döntenek, felkeresik Taylan műsorának vendégeit, mert egyre biztosabbak abban, hogy nem igazi problémákkal fordulnak hozzá, hanem színészek, statiszták, betanult forgatókönyveket adnak elő. Sultan eközben meglátogatja Hazimot egy tál étellel, hogy elnézést kérjen az előző esti botrány miatt.

2022.10.07., Péntek 15:25 - 15. rész

Borát meglepi, hogy Taylan azt hazudta Naznak, hogy a szüleik meghaltak, de nem leplezi le bátyját, inkább lelép a helyszínről. Sultannak a barátnői férfit szeretnének keríteni. Ő kikéri magának, hogy a magánéletével foglalkozzanak. Ekkor toppan be Hazim, és Sultan nagyon ingerülten bánik vele. Naz barátnője, Sumru szemet vet Fıratra, és Naz kissé féltékeny. Sevi és Mirza kiderítik, hogy Taylan műsorának egyik szereplője fizetett statiszta. Sultan váratlanul mégis szállíthat ebédet egy üzemnek, pedig korábban elutasították.