A szerelem receptje 16-20. rész tartalma

A szerelem receptje 16-20. rész tartalma

 

2022.10.10., Hétfő 15:20 - 16. rész

Sevi találkozgat Borával, és elmondja neki, mennyire gyűlöli Taylant. Bora elhatározza, hogy elmondja Sevinek, hogy Taylan a bátyja, de Sevi siet, és nem kerül rá sor. A távolból Mirza azt hiszi, Bora zaklatja Sevit. Odarohan, és összeverekednek. Gülendam bevallja a fiúknak, hogy találkozgat Taylan segítőjével, aki Fıratról faggatja őt, de egy kamu sztorival félrevezeti. Mirza betör Taylan irodájába, hogy bizonyítékot szerezzen arra, hogy csaló. Lebukik, és Taylan megzsarolja Fıratot.

2022.10.11., Kedd 15:20 - 17. rész

Fırat nem megy be az étterembe, a konyhán mindenki csalódott, hogy a verseny napján cserben hagyta őket. Naz nagyon dühös, de nem tudja, hogy Taylan azzal zsarolta meg Fıratot, hogy rendőrkézre adja Mirzát, ha nem mond fel az étteremben. Ati elmeséli Borának a betöréses sztorit. Bora kiveszi a széfből az inkrimináló felvételt, így Fırat visszamehet dolgozni. Naz ellenségesen fogadja, és a versenyből is kiesnek.

2022.10.12., Szerda 15:20 - 18. rész

A biztonsági kamera felvételén Taylan látja, hogy öccse vette ki a széfből a Mirza elleni bizonyítékot. Tombol a dühtől, és elküldi Atit, hogy újra faggassa ki Gülendamot. Sultan dühöng, amiért Fırat visszament dolgozni az étterembe, és titkos találkozóra hívja Naz apját, hogy elmondja, mennyire aggódik, hogy Naz behálózta Fıratot. Taylan elviszi Borát, hogy megmutassa neki az intézetet, ahol felnőtt, amikor a szülei nem akartak gondoskodni róla.

2022.10.13., Csütörtök 15:20 - 19. rész

Taylan dühöng, amiért felkerült egy kép az internetre az estéről, amikor Naz és családja Fıratéknál vacsorázott. Taylan szerint velük akarják reklámozni az éttermüket. Taylan figyelmezteti Nazt, hogy Fırat csaló, és őt szemelte ki áldozatául. Gülendam rájön, hogy Hazim úr közbenjárásával kapták meg az ételszállítás megrendelést az üzemből. Gülendam titokban meghívja Hazim urat Sultan születésnapjára. Naz is megtudja a konyhán, hogy Sultannak születésnapja van, és megjelenik egy tortával. Váratlanul Feza is betoppan.

2022.10.14., Péntek 15:20 - 20. rész

Feza megjelenésével a születésnap botrányba fullad, mert Feza sértegetni kezdi a házigazdákat, és ekkor Sultan beolvas az egész családnak. Hazim elveszíti a türelmét, amikor Sultan a lányát kezdi szidni. Naz eközben talál egy mappát magáról Fırat gépén. Fırat azzal magyarázza, hogy amikor állást keresett, informálódni akart róla. Mirza megtudja, hogy Bora adta át a biztonsági felvételt Erginnek, ami után Taylan már nem zsarolhatta Fıratot. A fiúk elhatározzák, hogy olyan embereket kutatnak fel, akiket Taylan tönkretett.