A szerelem receptje 6-10. rész tartalma

A szerelem receptje 6-10. rész tartalma

 

2022.09.26., Hétfő 15:25 - 6. rész

Şebnem próbálja rávenni Nazt, hogy ne engedjék el Fırat séfet. Sevi, Mirza és Ergin próbálják megakadályozni, hogy Gülendam rájöjjön, hogy a neten látható fotón épp Fırat csókolózik Nazzal. Taylan a rendőrségre megy az öccséért, aki ismét verekedésbe keveredett. Şebnem arra kéri Nazt, hívja vissza Fıratot, mert csak ő tudja megmenteni az éttermet. Naz elmegy Fırathoz, a kifőzdében épp esküvőre készülnek, amikor a hatóság egy feljelentés nyomán bezárja a helyet, de leleményesen megoldják a főzést, és Naz segít az asszonyoknak.

2022.09.27., Kedd 15:25 - 7. rész

Naz akarata ellenére rész vesz az esküvőn, sőt még Fırattal is táncol. Rábeszéli, hogy maradjon náluk. Feza sürgeti Nazt, hogy menjen hozzá Taylanhoz. Naz apja, Hazim, nem igazán kedveli Taylant, és arra biztatja lányát, hogy csak akkor döntsön a házasság mellett, ha jól átgondolta. Gülendam ostobaságokkal tömi Sultan fejét, aki nagyon aggódik, hogy Fırat olyasvalakibe szeret bele, aki nem hozzá való. Taylan újságírók előtt kéri meg Naz kezét, aki igent mond.

2022.09.28., Szerda 15:25 - 8. rész

Nazt és Hazimot zavarja, hogy Taylan a nyilvánosság előtt intézi a magánügyeket. Fırat próbál pénzt szerezni, hogy kinyithassák az éttermet, de egyelőre nem jár sikerrel. Az étteremben rájön arra, hogy Taylan bízott meg valakit, hogy feljelentse az éttermet, és nem tudja türtőztetni magát, nekiesik Taylannak, éppen akkor, amikor Arda séf, a híres ételkritikus megjelenik.

2022.09.29., Csütörtök 15:25 - 9. rész

Mivel Arda séf nem volt hajlandó asztalhoz ülni az agresszív jelenet láttán, Fırat elhatározza, hogy rábeszéli. Megtudja, hol forgat az ételkritikus vidéken, és Nazzal utána mennek. Közben megismerteti Nazzal a helyi termelők termékeit, és végül Arda séfnek is készülnek egy meglepetéssel. A séf igent mond egy újabb étterem látogatásra.

2022.09.30., Péntek 15:25 - 10. rész

Taylan készül a családi vacsorára, amit Feza asszony szervez. Öccsét, Borát is magával viszi. Naz azt ígéri, időben otthon lesz. Az étteremben Arda séf lenyűgözésére készülnek. Şebnem úgy intézi, hogy szükség legyen Naz segítségére, a telefonját eldugja egy szekrénybe. Vőlegénye és családja hiába várják a vacsorán. Arda séf rendkívül elégedett az étteremmel, Taylan épp akkor toppan be, mikor Naz Fırat nyakába ugrik, annyira örül az ételkritikus véleményének.