Éjjel-nappal Budapest 2368-2372. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2368-2372. rész tartalma

 

 

2022.09.26., Hétfő 21:30 - 2368. rész

Joe a lakásban figyelmezteti Szofit, hogy vegyen vissza, és legyen óvatosabb, ha nem akar Gábor előtt lebukni. Szofi megígéri ezt, de nem tud igazán óvatos lenni, mert amikor összefut Livivel, csúnyán egymásnak feszülnek. Szofi Livi előtt mindent tagad, de a hazugságok oda vezetnek, hogy közben ő maga is megbántódik.

Zalán félbehagyja az edzést, amiért Joe megmossa a fejét. A férfinak feltűnik Zalán furcsa viselkedése, és elmegy a fiúhoz, hogy megtudja az igazat. Itt Joe rájön, hogy Zalánnak súlyos anyagi gondjai vannak, és felajánlja, hogy dolgozzon nála a műhelyben. Zalán azonban nem kér a segítségből, és inkább beáll a helyi alvilági bandába.

Mesi kiakad, amikor az utolsó pillanatban egy catering cég lemondása miatt félő, hogy meghiúsul egy csapatépítő rendezvény, amire a mai napra kibérelték a T.E.R.-et. Karesz azonban megígéri, hogy kisegíti a büfékocsival. A rendelkezésre álló rövid idő dacára sikerül is összehozniuk egy menő hamburgeres bulit.

2022.09.27., Kedd 21:30 - 2369. rész

Gábor követeli Joe-tól, hogy rúgja ki Dolest. A műhelyben, amikor Doles felhúzza Gábort, és Joe távollétében Gábor ki is rúgná fiút, majdnem verekedésig fajul a helyzet, de az utolsó pillanatban Joe le tudja állítani Gábort, és a lelkére tud beszélni, hogy először magában rendezze az érzéseit.

Fanni meghatódik, amikor Kornél egy születésnapi meglepetéssel készül neki. Fanni végül abba is belemegy, hogy a fiú elvigye moziba. De amikor Kornél féltékenyen kirohan Petya ellen, és Fanni úgy érzi, hogy kioktatja, és korlátozni akarja a szabadságában, mérgesen lemondja a randit. Inkább Petyával megy el egy egyetemi bulira, hogy megfeledkezzen Kornélról.

2022.09.28., Szerda 21:30 - 2370. rész

Amikor Roland egy vicces pillanatot él át Petrával, ismét kénytelen megállapítani, hogy milyen lazának és felszabadultnak tartja ezt a nőt. Ám amikor Livi felbukkan a TÉR-ben és ismét egy próbálkozást tesz arra, hogy visszaszerezze őt, Roland kedve elromlik.

Fanni egy idegen ágyban ébred fel és semmire sem emlékszik! Amikor megtudja, hogy Áron hazahozta őt magával, és kimentette a buliból, hálás az évfolyamtársának. Kíváncsian még többet akar megtudni Áronról és közben megtalál egy videót, amiben egy illegális állatmentő akcióban aktivisták láthatóak. Fanni lélegzete elakad, amikor azt hiszi, hogy az egyik elmaszkírozott alakban Áront ismeri fel.

Tekla frusztrált. Miközben dolgozó anyaként az egyik felelősségteljes feladatát a másik után látja el és háttérbe szorítja a szükségleteit, Márk felhőtlenül élvezi a szingli életét. Némi habozás után Tekla hagyja magát Heni által rábeszélni arra, hogy pasizni kezdjen, és váratlanul jól érzi magát közben és sikerül egy igazán kedves pasit felszednie.

2022.09.29., Csütörtök 21:30 - 2371. rész

Mesit sokkolja, amikor felbukkan Bence. A fiú újra rendbe jött, és hazatért Budapestre. Mesi örül neki, mert a fiú olyan vele, mint régen, szerelmesnek tűnik és Mesi bizonytalan a Karesszel kapcsolatos érzéseiben. Amikor Bence meghívja őt, hogy főzzenek együtt, és töltsék együtt az estét, Mesi élvezi az estét, mert Bence pontosan olyan, mint régen volt.

Roland elhatározza, hogy Petrát illetően nem engedi át tovább a terepet Márknak. Elégedetten nyugtázza, hogy Petra csak játszik Márkkal, de lehet nála esélye. Később a nő megjelenik Rolandnál a T.É.R.-ben, ahol csőtörés lesz, és így Roland és Petra hirtelen kettesben maradnak a bezárt bárban. Roland fesztelenül flörtöl Petrával, és már majdnem sor kerül egy csókra is, ám ekkor hirtelen megjelenik Livi.

Fanni az éjjel utánanézett az interneten a nagyüzemi állattenyésztésnek, miután nem tudja kiverni a fejéből Áron állatmentő akcióját. Ezek után felszólítja a lakótársait, hogy egyenek kevesebb húst, vagy akár teljesen mondjanak is le róla. A többiek nem lelkesek az ötlettől, Fanni pedig Árontól kér tanácsot, aki valóban ad is néhány tippet neki, hogy mivel is lehet meggyőzni az embereket.

2022.09.30., Péntek 21:30 - 2372. rész

Bence meglepi Mesit, és átad neki egy Thaiföldről hozott ajándékot. Ám Mesi közli a fiúval, hogy nem bukkanhat csak úgy újra fel az életében, és nem helyezhet nyomást rá, mire Bence bűntudatosan visszavonul. Később éppen Karesztól kér tanácsot, aki így tudja meg, hogy Bence visszatért és vissza akarja kapni Mesit.

Márk esélyt lát arra, hogy ismét flörtöljön Petrával, amikor a lány a villában továbbra is ridegen viselkedik Rolanddal. Ám Petra még ennek ellenére sem nyit Márk felé, ami a fiút elgondolkoztatja. Virág által ébred rá arra, hogy egy olyan valakinél, mint Petra más módszert kell alkalmazni, és így megpróbál egy verseskötettel jó benyomást gyakorolni a lányra. Petra átlát a tervén, de meglepődik, amikor meglátja, hogy Márk gyerekkönyveket és szülőknek szóló tanácsadó könyvet is vásárolt, mert van egy kisfia.

Zalán idegesen konstatálja, hogy a nevelőapja ki akarja tenni az anyját és őt a lakásból, így pénzt kell szereznie. Egyenesen Baltáékhoz megy, ahol azt a választ kapja, hogy itt az ideje betörni Joe műhelyébe. Zalán a helyzete miatt kénytelen igent mondani, és Frenkivel együtt elmegy a műhelybe, hogy még egyszer alaposan feltérképezzék a terepet, és ellopják a műhely kulcsát.