Elcserélt élet 21-25. rész tartalma

Elcserélt élet 21-25. rész tartalma

 

 

2022.09.19., Hétfő 16:40 - 21. rész

Lara továbbra is azon töri a fejét, hogyan tudhatna meg többet Christian haláláról, és úgy tűnik, a nyomozása új erőre kaphat. Barbara apró füllentése egyre nagyobbra duzzad, mindeközben pedig anyósa, Elenice újfent kever-kavar a háttérben. Christian és Ravi óvatlan beszélgetése bajt hozhat a fejükre, Tulio pedig alig várja, hogy találjon valamit, amivel sarokba szoríthatja őket.

2022.09.20., Kedd 16:40 - 22. rész

Ceclia megtud valamit, amitől kiakad, ennek okán pedig olyan döntéseket hoz, amelyeket nem gondol végig. Újabb elméleteket gyárt Lara, aki folytatná nyomozását, azonban ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Egy családi cégnél történt baleset miatt új feladatok hárulnak Christianra, akit viszont talán jobban sokkol a titok, amelyről tudomást szerez, miközben Elenice számára inkább olyasmire derül fény, amely felvillanyozza.

2022.09.21., Szerda 16:40 - 23. rész

Santiago túlhajszolja magát a személyi edzésen. Rebeca számonkéri Felipén, amit a postásnál hagyott számára. Cecilia megharagszik az anyjára és Nicole-hoz költözik. Christian be akarja bizonyítani, hogy Tulio és Ruth összejátszik a Redentor ellen, Tulio pedig úgy érzi, hogy Renatóval nem stimmel valami. Barbara meglepődik, hogy Janine nem jár tovább a tanfolyamra. Lara a stadion előtt kezd árusítani. Ruth megdöbbentő fényképet talál Ravi tárcájában...

2022.09.22., Csütörtök 16:40 - 24. rész

Ravi felfedezi, hogy eltűnt a fénykép a tárcájából, Christian kiakad, érzi, hogy Tulióék sejtenek valamit. Santiago az intenzíven fekszik szívrohammal, és Barbara a személyi edzőt vádolja miatta. Tulio és Ruth ellátogatnak a gyermekotthonba, ahol Christian és Ravi felnőttek. Inacia beáll teakonyhai kisegítőnek Ravi jóvoltából. Barbara meggyőzi Janine-t, hogy folytassa a tanfolyamot. Noca eladja a minasi házát, Lara állást kap az Engenhaóban...

2022.09.23., Péntek 16:40 - 25. rész

Úgy tűnik, eredményesen zárul Christian és Ravi akciója, de azért a terv végrehajtásába néma hiba csúszik. Ruth és Tulio is nyomon van, ráadásul utóbbi új információforráshoz is jut, miközben Lara a futballstadionban próbálja megtalálni a Renatónak hitt Christ. Barbara novellalopása újabb bonyodalmakhoz vezet, Nicole viszont talán végre megtalálja számításait.