Elcserélt élet 26-30. rész tartalma

Elcserélt élet 26-30. rész tartalma

 

 

2022.09.26., Hétfő 16:40 - 26. rész

Santiago születésnapját ünneplik, mindenki a nyaralóba hivatalos, de Elenice és Alipio nagyon hamar távoznak. Christian le akarja leplezni Tuliót Santiagónál, Tulio pedig arra készül, hogy Christiant leplezi le Santiagónál. Nicole vacsorával lepi meg a családot. Erica és Luan is megérkezik a birtokra, Barbara legnagyobb bánatára. Brenónak családi ügy miatt váratlanul el kell mennie, és vele tart Cecilia is. Julia saját dalt ír, Felipe nagyon büszke rá. Miután Ravi fültanúja egy beszélgetésnek, váratlan lépésre szánja el magát...

2022.09.27., Kedd 16:40 - 27. rész

Christian és Tulio felfedik egymás előbb lapjaikat, és tovább folytatódik kettejük között a macska-egér játék. Azonban Chrisnek nemcsak ez okoz fejtörést, hanem az is, hogy szembetalálja magát valakivel, aki fontos szereplője volt régi életének, ráadásul még a legjobb barátjával is konfliktusba kerül. Elenice kénytelen változtatni tervén, ami Alipiót is váratlan helyzet elé állítja. Felipe döntése alaposan meglepi a nagymamáját, pedig nem is sejti, pontosan mi áll annak hátterében.

2022.09.28., Szerda 16:40 - 28. rész

Barbara kifejezésre juttatja, hogy nem tűri, hogy Renato újra zülleni kezdjen. Ravi és Joy összevesznek, amiért el kell költözniük a lakásból. Barbara bocsánatot kér Nicole-tól. Rebeca újra közeledni próbál Tulióhoz, és úgy tűnik, hogy rendeződhet a házasságuk. Lara kiakad a nagymamájára, amiért minden pénzüket kivette a bankból. Noca megismerkedik egy beteggel a kórházban...

2022.09.29., Csütörtök 16:40 - 29. rész

Noca váratlan dologra bukkan Napóleon lakásában és válaszul tervet eszel ki. Rebeca kirúgja Tuliót. Kiderül, hogy Barbara a novellapályázat győztese, de öröme nem felhőtlen, és érzi, hogy ideje elmondani az igazat mindenkinek. Nicole jól érzi magát Paco társaságában. Cecilia hazaköltözik. Barbara véletlenül elolvassa az üzenetet, amit Felipe küld Rebecának.

2022.09.30., Péntek 16:40 - 30. rész

Rebeca túllépne Felipén, és erről más is tudomást szerez, ráadásul még a lánya egészsége miatt is aggódnia kell. Ilana jó hírrel szolgál férjének, de váratlan reakcióval kell szembesülnie, míg Lara ismét megpróbál továbblépni Christian halálán, miközben nagymamája cselekedetei is aggasztják. Santiago furcsállja veje viselkedését, de nem sejti, hogy Tulio miatt kényszerül tőle szokatlannak tűnő döntéseket hozni Christian, aki egyre több problémával kénytelen szembesülni a családi vállalkozásban.