Elcserélt élet 31-35. rész tartalma

Elcserélt élet 31-35. rész tartalma

 

 

2022.10.03., Hétfő 16:40 - 31. rész

Santiago felháborodik a bölcsődei ellátás felszámolásán, és felszólítja Renatót, hogy hozza helyre a hibát. Barbarát felkérik, hogy írjon egy könyvet. Ravi nehezen bírja Joy felelőtlen viselkedését. Janine nem enged tovább a zsarolásnak és elmond mindent Antoniának. Barbara házában tartják Elenice és Alipio eljegyzését. Tulio titkos találkozóra hívja Christiant az irodába kora reggelre...

2022.10.04., Kedd 16:40 - 32. rész

Christiannak életbevágó döntést kell meghoznia, ám nem emiatt kezd kikészülni idegileg. Barbara ötlete eleinte ígéretesnek tűnik, de rájönnek, a múlt elől Prágában sem tudnak elmenekülni. Elenice és Alípio továbbra is egymás átverésén dolgozik, míg Noca házasságon keresztül igyekszik anyagilag helyrerázódni, és bár Lara a motivációról nem tud, abban biztos, hogy valami nem stimmel nagymamája döntésével kapcsolatban. Joyce a húgát igyekszik megvédeni, amiben Ravi is segíti, de lehet, hogy a fiú ezúttal olyasmibe tenyerel, amiből nem tud kimászni.

2022.10.05., Szerda 16:40 - 33. rész

Joy kiakad az anyjára, amiért Valdirt védi, és elhatározza, hogy felelősebb szülő lesz. Rebeca visszafogadja a lábadozó Tuliót, habár Cecilia nem ért vele egyet. Lara rájön, hogy a nagymamája miért ment hozzá Napóleonhoz. Santiago és Erica együtt vacsoráznak. Teodoro és Elenice meglepő riportot látnak a tévében. Santiago összehívja a családot, nagy bejelentésre készül. Janine megjelenik Barbara háza előtt a gyűrűvel.

2022.10.06., Csütörtök 16:40 - 34. rész

Megnyílik Noca étterme, és a nagyi érdekes szemlélettel áll az étlaphoz. Barbara támogatja Elenice-t gyászában. Santiago vendégül látja Erica családját egy étteremben, de a közös vacsora váratlan fordulatot vesz, amikor feltűnik a lány sógora. Ravi az új munkahelyén összetűzésbe keveredik a főnökével, amiből rendőrségi ügy lesz és Joy kénytelen Christian segítségét kérni.

2022.10.07., Péntek 16:40 - 35. rész

Barbarát továbbra is gyötri lelkiismerete a novella miatt, de nem olyan könnyű bevallania tettét, váratlan események akadályozzák. Ráadásul az is nyomaszthatja, hogy megkapja a díjat az ellopott műért, ami még több bonyodalmat okoz. Közben Rebeca továbbra sem találja számításait, ezért édesapja úgy dönt, kezébe veszi az ügyet, de Santiago más téren is igyekszik előrelépni. Christian pedig Ravit próbálja meggyőzni, de a makacs fiú szeretne önállósodni, így nem mindig egyezik a véleményük.