Elcserélt élet 36-40. rész tartalma

Elcserélt élet 36-40. rész tartalma

 

 

2022.10.10., Hétfő 16:35 - 36. rész

Barbara attól fél, hogy kitudódik a titka. Ravi és Joy visszaköltöznek Christian lakásába, ahol Joy váratlan dolgot talál, majd kérdőre vonja Ravit, és a fiú kénytelen elmondani az igazságot. Breno és Ilana felidézik megismerkedésük időszakát. Julia beköltözik Virginia lakásába. Az egész család Rebeca születésnapját ünnepli, de Barbara nagy hírt jelent be. Luan labdázik a házban, és Barbara kezet emel rá.

2022.10.11., Kedd 16:35 - 37. rész

Barbara lelepleződik, az apja próbálja menteni a menthetőt, Renato el akarja hagyni, de az anyja emlékezteti saját stiklijére, és ettől ő is teljesen kétségbeesik. Janine aggódik, hogy nincs hová mennie. Nicole együtt vacsorázik Pacóval és a lányával. Elenice vigasztalja Barbarát. Marie-nak kiesik az első tejfoga. Lara megtudja, hogy az anyjának volt egy fiútestvére. Santiago biztos benne, hogy Tulio lopja meg a céget

2022.10.12., Szerda 16:35 - 38. rész

Érdekesen alakul Lara és a Renatónak hitt Christian kapcsolata, miután volt vőlegénye megkereste a lányt. Chrisnek azonban más problémákkal is meg kell küzdenie részben Ravi miatt, így korántsem alakul minden a tervei szerint. Barbara nehezen birkózik meg a lebukással, és csak még nagyobb galibát csinál magának, míg Santiago Erica kibékítésén fáradozik. Viszont talán épp az vezet eredményre, amikor nem kifejezetten a visszahódításán dolgozik.

2022.10.13., Csütörtök 16:35 - 39. rész

Bár Noca és Christian beszélgetése nem hoz váratlan fordulatokat, az utózöngéje mégis jelentősnek bizonyul, és közben a férfinak újabb nehézségekkel kell szembenéznie. Rebeca komoly válságba kerül mind szakmai szempontból, mind a magánéletben, és bár többen is igyekeznek segíteni neki, nem tudja, képes-e kilábalni a gödörből. Cecília más jellegű, de szintén nagy dilemma előtt áll, Ilana pedig attól tart, elveszíti kisbabáit, míg Lara azon tépelődik, hogyan alakul az éttermük sorsa.

2022.10.14., Péntek 16:35 - 40. rész

Noca félti Larát, amiért Renato annyira hasonlít Christianra. Joy két kézzel szórja a pénzt, Ravi legnagyobb bánatára. Rebeca boldog, hogy felkérték a kampány arcának. Renato és Lara váratlanul kettesben maradnak, és Renato elárul egy titkot a lánynak. Santiago örül, hogy Renato kerítette a könyvvizsgáló céget. Ilana új orvosa régi legjobb barátnője, akivel huszonéve nem találkoztak. Janine átveszi az őt megillető irodalmi díjat. Renato és Barbara összevesznek. Lara ellátogat egy vendéglátóipari képzésre a nyomornegyedben, és Renato is elkíséri.