Sorsfordító szerelem 3-7. rész tartalma

Sorsfordító szerelem 3-7. rész tartalma

 

2022.10.03., Hétfő 20:00 - 3. rész

Eliffel rossz hírt közölnek a kórházban Nazlival kapcsolatban. A lány nehéz helyzetbe kerül, ezért úgy dönt, hogy segítséget kér édesanyja ismerősétől. Kiymet asszony megtalálja a megfelelő jelöltet tervének megvalósításához. Eközben Maksut mindent elkövet, hogy megtalálja szerelmét.

2022.10.04., Kedd 20:00 - 4. rész

Maksut izgatottan kel útra, miután információt kapott Elif édesanyjával kapcsolatban. Kiymet asszony kétségbeesik, miután Elif eltűnt a házból. Defne és a többiek gyanakodni kezdenek a titokzatos felfordulást miatt, ezért Sükran megpróbál információt szerezni. Kahraman olyan információkat tud meg Elifről, amik felkavarják érzelmeit.

2022.10.05., Szerda 20:00 - 5. rész

Maksut kitartóan figyeli Elifet, hogy a közelébe férkőzhessen. Kahraman úgy dönt, hogy egy fontos tárgyalásra Keremet küldi, amit Yakup nehezményez. Kiymet kórházba kíséri Elifet, hogy kiderítsék az állapotát. Defne és Kahraman nagy bejelentést tesznek a család előtt, azonban egy váratlan fordulat beárnyékolja örömüket.

2022.10.06., Csütörtök 20:00 - 6. rész

Elif kétségbeesik, mikor ráeszmél, hogy elrabolták. Eközben Kahraman mindent elkövet azért, hogy megtalálja a lányt. Defne kétségbeesik, mikor nem éri utol férjét, és a cégnél is mindenki aggodalmaskodik. Kerem úgy dönt, hogy útra kel, és megkeresi Kahraman-t, azonban váratlan meglepetés éri.

2022.10.07., Péntek 20:00 - 7. rész

Defne értékes ajándékot kap, amit Sükrán nehezményez. Ziya urat váratlan telefonhívás éri a múltból. Defne nehezen tudja leküzdeni gyanakvását Eliffel kapcsolatban. Kerem érzelmei töretlenek kiszemelte iránt, azonban mit sem sejt a lány titkáról. Maksut kifigyeli Defne apjának házát.