Szerelem és más bajok 103-107. rész tartalma

Szerelem és más bajok 103-107. rész tartalma

 

2022.09.12., Hétfő 15:25 - 103. rész

Zümrüt elmegy segíteni Nazimnak kifesteni a boltot, de közben Neriman kiszabadul a fogságból. Ozan, Ekrem és Musa nagyon féltékeny lesz, amikor megtudják, hogy a lányok egy olyan szállodába mentek el pihenni, ahol jóképű, izmos masszőrök várják a hölgyeket, ezért utánuk mennek. Némi harc után a fiúk és a lányok kibékülnek, Esra és Ozan is élvezné a jól megérdemelt pihenést, amikor kiderül, hogy Salim Kaya elrabolta a nagyszülőkre bízott Atlast és ultimátumot ad Ozannak a vállalattal kapcsolatban.

2022.09.13., Kedd 15:25 - 104. rész

Ozan elmondja Musának, hogy összejátszik a rendőrséggel, de erről senki sem tudhatott. Hozzáteszi, hogy fel fogja ajánlani Salimnak a céget, hogy felvehesse a mobiljával, amit mond, hogy azt a rendőrök bizonyítékként használhassák. El is megy Salimhoz, de Esra nem akarja hagyni, hogy eladja a céget, ezért meghiúsítja az egész tervet. Később Ozan és a rendőrök elmondják neki, mi volt a terv. Esra folytatni akarja a műveletet, ezért a rendőrök egy kémkamerát adnak nekik, hogy rejtsék el Salimnál.

2022.09.14., Szerda 15:25 - 105. rész

Esra elájul Ozan előtt, és Ozan azonnal orvoshoz viszi. Elvégeznek néhány vizsgálatot, majd az orvos azt mondja, meg kell várni az eredményeket. Zümrüt elmondja Meneksének és Yalçinnak, hogy Nazim lánya azt mondta, ő nem illik össze Nazimmal, és hogy hagyja békén. Másnap az orvos felhívja Esrát, akitől megtudja, hogy várandós. Esra úgy dönt, aznap este a vacsoránál fogja elmondani Ozannak.

2022.09.15., Csütörtök 15:25 - 106. rész

Ozan nagyon boldog, amikor megtudja, hogy Esra terhes. Megígéri neki, hogy nagyon fog rá vigyázni. Azonban, túlzásba viszi a gondoskodást és Esrának kezd elege lenni belőle. Zümrüt kitalálja, hogyan tudnának segíteni Elifnek és Ekremnek, hogy a szociális gondozó pozitív véleményt adjon a családról. A próbálkozások rendre kudarcba fulladnak. Zümrüt csak akkor hajlandó elfogadni Nazim közeledését, ha a fia is elfogadja Nazimot.

2022.09.16., Péntek 15:25 - 107. rész

befejező epizód

Nazim megkéri Zümrüt kezét, de Zümrüt a fia beleegyezésére vár. Elif és Ekrem megkapja a kisbabát. Az első napok nehézségekkel telnek, mivel a babát nehéz elaltatni. Végül Yalçin új találmánya segít. Esra elpanaszolja Ozannak, hogy soha nem volt igazi esküvője, ezért Ozan szervez egy álomesküvőt. Atlas kezd megbarátkozni a gondolattal, hogy kistestvére lesz.